kolmapäev, 16. mai 2012

Jazzist ja Ferryst ka

Olen juba mitu päeva endale lubanud, et kirjutan natuke Jazzist ja asjadest, mis talle meeldivad. Kahjuks pole üldse aega olnud, kuid nüüd õnnestus mul siiski hetkeks arvuti taha pääseda.

Niisiis, Jazzile meeldivad asjad (suvalises järjekorras):
1) Lillepeenardes jooksmine ja punaste tulpide ründamine :))
2) Võtmed (ilmselt meeldib see kõlisev hääl, korjab üles ning raputab nagu saaki)
3) Ferry saba (liigub ju)
4) Raamaturiiulisse ja televiisorilaua alumisele sahtlile ronimine
5) Kõikvõimalike asjade närmine
6) Sikutamismängud
7) Kaevamine
8) Söömine
9) Jooksmine
10) Magamine

Jazzile mitte meeldivad asjad:
1) Puuri panek, kui ta pole veel väsinud - karjub umbes 5 minutit. Võrreldes varasema 15ga on see minu meelest palju parem, eriti mu kõrvadele :))). Naabrid ütlesid, et pole mingit koera kisa kuulnud - suur üllatus, aga kui veidi järele mõelda, siis tegelikult täiesti loogiline - me ei ela nimelt tüüpilises paneelmajas, kus seinad-põrandad õhukesed ning kõik müra läbi kostub (jumal tänatud)...

Jazz on saanud läbi aia tutvuda lisaks autodele ka töötava muruniiduki ja mootorsae häälega, mis on 2-kuuse kutsika sotsialiseerimisele väga hea algus (õigel ajal saagisid ja niitsid). Eriti ta nendest välja ei teinud.
Väljas käib ta antud hetkel 6-7 korda päevas (iga 2-3 tunni tagant), sööb 3-4 korda päevas (hommikul, lõunal ning õhtul 1 (+1) korda).

Ferry elu on jäänud suures osas samaks - käime väljas enam-vähem sama palju kui varem (ainult hommikune ring on veidi lühenenud), saab tähelepanu ja trenni kah.

Lähiajal  teen ka kohustusliku pildipostituse ära, et saaksite seda kaunist kutsikat imetleda!

Kommentaare ei ole: