esmaspäev, 4. jaanuar 2010

Kuulekuse trenn 03.01.10

Ferry oli natuke hajevil, samas ikkagi töötas. Tegime algatuseks paar kontaktiharjutust ning suundusime seejärel kõrvalkõnni juurde, mis tuli ideaalselt välja! Kontakt, pöörded, peatused.. Kõik oli super! Siis tegime veel eseme toomist (nii hantli kui ka nutsuga), "petekaid" istumise ja lamamisega ning kõige viimasena ka püsilamamist, mida me pole üle pika aja teinud.
Eseme toomisel läks esimesel korral enne käsklust võtma, kuid järgmistel kordadel tegi ilusti ning ootas luba võtma minemiseks :)
Need nn. "petekad" olid siis sellised, et mängisime mänguasjaga, ütlesin talle istu ning loopisin siis mänguasja tema nähes. Oleme seda harjutust ka varem teinud ning Ferry teab väga hästi, et ei tohi minna võtma enne kui on tulnud luba minult. Ometi ei pidanud seekord ta närv 1. korral vastu ning ta tormas mänguasja võtma + jooksis sellega minu eest ära ka. Aga alati toimib Ferryl üks käsklus, kui ta ei taha mänguasja mulle loovutada. See on "sikutame" ehk siis kui ta tuleb mänguasjaga minu juurde, siis me teeme sikutusmängu, mis talle tohutult meeldib! :)
Püsilamamist tegime täna 3 minutit ja eemaldusin 10 sammu kaugusele, kuna me pole seda päris kaua teinud.

Kommentaare ei ole: