pühapäev, 10. jaanuar 2010

Kuulekuse trenn 09.01.10

Trenn toas/hoovis. Preemiana kasutasin täna erinevaid mänguasju - palli, nutsu jne.
Toas tegime kõrvalasendeid ja harjutasime juurdetulekul otse istumist. Ferr istub viltu. Ja seda oleks viimane aeg parandada, et saaks hakata põhiprobleemidega (keskendumisvõime, koostöötahe, toomine) tegelema.
Õue suundudes oli plaanitud teha 5 elementi - kõrvalkõnd/kõrvale tulek, lamama jäämine + juurdetulek, aport, kohale saatmine, püsilamamine.

Kõrvalkõnd ja kõrvale tulek olid super! Ferry on muutunud palju kontaktsemaks ning seetõttu on tempomuutused, pöörded ning peatused ideaalsed!

Lamama jäämine ja juurdetulek möödusid ka ilma probleemideta.

Aportist niipalju, et ma otsustasin, et hakkan talle seda otsast peale õpetama. Tal ei ole see selge. Ja asi EI OLE selles, et ta EI TAHA seda mulle tuua. Ta lihtsalt ei tea, mida ta sellega tegema peab. Vahel arvab, et see on kohale saatmine ja läheb aporti peale lamama, vahel jookseb "too" käskluse peale lihtsalt aporti juurde ning jääb siis ringi vahtima jne.

Kohale saatmine - tuli ilusti, läks ilusti, lamas ilma käsuta :)))

Püsilamamine - Tegime 2 minutit, kuna ilm oli külm  (-15 kraadi! ) ja ma ei tahtnud ennast surnuks külmuda + ma ei usu, et see Ferrylegi hästi mõjub, sellise ilmaga külmas lumes lamada.

Kommentaare ei ole: