laupäev, 9. oktoober 2010

Agility trenn 08.10.10

Rajad olid sellised:
1. rada (heledad ringid):
Siin polnud muud kunsti, kui õigeaegne valssimine ning koera kutsumine. Parema poolega saime ilusti hakkama, vasaku poolega jamasime veidi kauem.
2. rada (tumedad ringid):
Takistused 1-4
Olin koerast paremal pool, kuna treener tahtis, et me harjutaks tagantlõikamist. Stardis läksin üsna kaugele, kuna tegu oli pika sirgega ning isegi tagantlõikamise korral ei jõua ma Ferryle alati järgi - ta paneb ajama sellise kiirusega! Igatahes, kutsusin koera, kui koer oli ületamas 3ndat takistust, andsin käskluse "tuu" ning peale seda liikusin veidi edasi (seal tegin käevahetuse) ning ootasin koera.
Takistused 5-9
Kui koer oli tunnelist välja ilmunud, oli aeg joosta. Kiiresti joosta. Samas ei tohtinud ära unustada takistuste näitamist ja koera vaatamist. Kui koer oli nr. 8 tunnelisse saadetud, tuli kimada tunneli tagumise augu juurde, oodata koera ning siis ta slaalomisse saata (seal oli põhiline see, et su käsi ja jalg näitaksid slaalomi "väravat").

2. rajaga saime ka muidu kenasti hakkama, ühel korral Ferry eksis slaalomisse sisenemisel.

Peaks ära mainima, et: Ferry on stardis viimasel ajal väga tähelepanelik ja ei tõmba enam eriti uttu jms :))) Lisaks on kontaktpinnad päris heaks läinud. Kiirus on see-eest väga kõikuv - trenn enne seda trenni kihutas ta nagu rakett, seekord oli rohkem teo moodi. Ok, ok. Nii suur see vahe ka nüüd polnud.

Kommentaare ei ole: