pühapäev, 16. jaanuar 2011

Agility trenn 14.01.11

Rajad:
Esimene rada/harjutus oli teoreetiliselt siis lühike ja raske, teine pikk ja kerge... Praktikas osutus aga teine raskemaks.
Esimese saime mingine 2-3 korda tehtud, ühel korral läks midagi vist vussi ka. Igatahes mina jäin rahule, treener ja koer vist samuti. Teine rada läks vussi sest (vot nüüd on võimalus millegi kaela süü ajada): tõkked olid mingisugune 30cm (jäid väikste koerte kõrgusele, ma ei teagi miks) ja rajal oli 2 tunnelit, millest esimene (nr.3) oli üsna väikese kaarega. Lühidalt öeldes - koera meeletult suur kiirus. Esimesel korral saime joostud, aga see oli ka selline, et ta oli peale 1. tunnelit täiesti hull ja sellise näoga, et kohejooksenminema. Kuidagi sai ta siiski lõpuni viidud. Teisel korral aga oli ta 2. tunnelist välja tulles nii suure kiirusega, et pani nr. 6 mööda. Oleksin pidanud vist 2. katsel hoopis enne 6. tõket premeerima.
Nii et olen jälle targem - kui on näha, et Ferry pikemal, suure kiirusega rajal 1. korral raja läbib, aga on näha, et ta on üsna hulluke ning valmis iga hetk ära jooksma, siis 2. katse rada läbida kas üldse jätta tegemata või premeerida peale tunneleid või muid kohti, kus on oht, et ta muidu minema jookseb.
Kõrvalplatsil tegime poomi ja A kontaktpindu ja slaalomit - kõike tegi väga ilusti, eriti meeldis mulle slaalom, mida ta tegi esimesel paaril korral väga hea kiirusega ja vigadeta.

Kommentaare ei ole: