reede, 18. märts 2011

Agility trenn 18.03.11

Täna saime raja puhtalt joostud juba esimesel korral. Ainsaks puhtaks korraks see jäigi - minu juhtimine kadus pärast seda kuskile ära ja koer hakkas ka lollitama.
Rada:
Juhtimine:
Peale 2. tõket valssisin, peale 5. tõket kutsusin koera ümber parema tiiva ja valssimisega viisin ta 6. tõkkele. Peale 6. tõket jälle valssisin, koer tuli ümber vasaku tiiva ja viisin ta nr.7 tunnelisse. Peale tunnelit eestlõikasin (eriti tähtis oli siin ka koera vaatamine, et ta ei läheks nr. 2 tõkkele) ja siis juba võiduka lõpuni.
Pärast tegime ka slaalomit ja A kontaktpindu. Slaalomit proovisin ka nii, et lasin Ferryl võtta kontaktpinna asendi A-l (ei teinud tervet A-d) ja seejärel andsin slaalomi käsu. Tegi ilusti, algul veidi aeglaselt ning paaril korral eksis. Viimastel katsetel sain ka suurepärase kiiruse.
Kontaktpindu tegin algul nii, et oli ainult A, hiljem lisasin ka kõrval oleva tõkke, ehk siis tõke, "ümber" käsk ja A. Tegi suurepäraselt.
Peaksin millalgi filmima nii kontaktpindu kui ka slaalomit, aga paraku mu praegune digikas on paranduses juba pikemat aega ja tegelikult öeldi, et remont võib minna kallimaks kui kaamera ise :(( Seega ilmselt tuleb midagi uut leida ja mul tekkis kinnisidee, et ma tahan HD kvaliteedis filmimise võimalusega kaamerat, mille muuseas saab kätte juba 140 euro eest (u. 2200 kr).

Kommentaare ei ole: