kolmapäev, 6. november 2013

Jazzi SK trenn 06.11.13

Hoiupaiga platsil. Ferryt kaasa ei võtnud, hakkame vist nüüd erinevatel päevadel käima, et Jazz ei hauguks ennast Ferry trenni ajal segaseks, enne kui platsile pääseb (viimane ei tule kindlasti kasuks).
Täna oli häirijatega trenn.
Tegime:
Ligipääsetavust (esimesel katsel ikka närvid ei pidanud vastu ja üritas Svetat tervitama minna - järgmised 2 korda olid juba palju paremad, ka teise inimesega).
Püsilamamist (3-4 minutit. Peab hakkama harjutama koera peale mitte vaatamist lamama pannes ja kõrvale võttes, esialgu koos abistava käemärgiga. (erivõitja-klassi jaoks ja tegelikult üldse uute reeglite jaoks, mil koerad pannakse ükshaaval lamama).
Kõrvalkõndi (häirijatega - 3 koera kõndisid kõrvuti, kohti vahetati igal kordusel. Tegime sirgeid koos tempomuutustega (jooks ja normaalkõnd. Jazz sai üldiselt väga hästi hakkama, kontakt püsis pidevalt.
Ruutu saatmist (häirijatega - inimesed olid koos oma koertega esmalt ruudu külgedel ja seejärel taga - koer pidi olema piisavalt enesekindel ja mitte laskma ennast segada). Oli näha, et Jazz oli uuest harjutusest üllatunud, kuid siiski töötas ideaalselt ning tegi kõik mis vaja. Raskem oli ise ruudu juures olla, kui teised oma koeri saatsid - väga hea kontakti trenn. Jazzil oli raske keskenduda, kui teised käsklusi andsid ning võõras koer meie suunas jooksis.
Puu/metallhantlit (häirijatega - inimesed seisid oma koertega jälle täpselt hantli juures, koer pidi minema sisuliselt kahe koera ja inimese vahele ning seejärel hantli kiiresti tagasi tooma). Jazzil polnud sellega probleeme, kuigi tagasituleku kiirus võiks üleüldiselt veidi kiirem olla.
Kaugjuhtimist (häirijatega - koerad lamasid sabad vastamisi ringis ning igaüks andis oma koerale käsklusi. Jazzil oli raske, kuid ta sai hakkama.)

Kommentaare ei ole: