pühapäev, 23. jaanuar 2011

Agility trenn 23.01.11

Täna oli meeletult hea trenn! Ferry oli motiveeritud ja seega jooksis radu suurepäraselt!
Rajad:
Esimesena tegime parempoolset. Kõik oli ideaalne - Ferry püsis ilusti stardis, rada jooksis hea kiirusega... Polegi nagu miskit lisada.
2. rada samamoodi.
Pärast jõudsime veel teha kiike ja poomi. Kiike tehes tegi 1. korral ilma rihmata ilusti, kuid 2. ja 3. kord hüppas poole pealt maha ja jooksis ka veel kuhugi. Siis andsin talle karmilt 2 juurdetuleku käsku ning peale seda oli ta juba minu juures. Edasi tegime veel paaril korral rihma otsas, tegi ilusti  kuid tundub, et ta on muutunud veidi ebakindlaks. Varem tegi ta seda palju kiiremini ning ei jäänud ootama kiige laskumist. Enne, kui täispikka poomi tegin, lasin tal paar korda lihtsalt 2/2 asendi võtta, tegi väga ilusti ning mul oli lausa raskusi tema ära saamisega sealt - ta vaatas ootusärevalt mulle otsa, liputas saba ja lootis veel maiust saada. Ja noh ma andsin ka, sest kuidas saab jätta andmata, kui ta nii tubli on?! Täispikka poomi tegi hea kiirusega, asendi võttis ka ilusti. Super!
Pakun, et tänase trenni eduks olid: Trennid jalutuskäikude ajal (juurdetulek jm.), hea maius, ära jooksmisel konkreetne ja karm "siia", lühikesed rajad ja ainult paar korda.
Tiina jagas veel nahatükke, mis ta vanast tagist vist välja lõikas. Võtsin ka ühe ja esmasel proovimisel tundus see Ferryle väga hästi peale minevat. Eks üritan meeles pidada ja järgmisesse trenni kaasa võtta.
Tõkete kõrgus radadel oli 50cm, Ferry ajas terve trenni jooksul siiski paar pulka maha.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://vanadoskused.blogspot.com/2011/01/olen-bordercollie.html