pühapäev, 20. november 2011

SK trennid 19.11 ja 20.11

Eile tegime plaanikohaselt kõrvalkõndi ja juurdetulekut. Kõrvalkõnd rahuldav, juurdetulek väga hea - kiirus oli super!
Täna oli plaanitud trenn koos Nasseriga. Tegime läbi kõik elemendid, va. ligipääsetavus (Unustasin. Ups.) ja tõke (polnud võimalik). Kuigi häirijaks oli ainult üks koer, siis oli tegelikult kohe näha muutust Ferry käitumises. Ta oli hajevil. Aga üldiselt kaasneb teise koera nägemisega ka tohutu energilisus ning kuna tal siiski refleksid on olemas, siis käsu peale ta töötab ja see energia läheb käsu täitmisesse. Seega Ferry oli hästi kontaktne ja energiline, kui ta sai trenni alguses aru, et hakkame tööd tegema ja tal pole võimalust mängima minna.
Kõrvalkõnd - pöörded olid ilusad, koer väga kontaktne.
Püsilamamine - tegime vist peale kõrvalkõndi. Igatahes mitte esimesena. Ajaliselt u. poolteist minutit, andsin Ferryle ka käsu pea maas hoidmiseks, mida ta ka enam-vähem täitis - vahepeal küll pea tõusis. Väga meeldis see moment, kui Nasser tõusis püsti ja Toomas läks teda uuesti lamama panema - Ferryl oli pea maas ja ta ei reageerinud sellele üldse!
Lamama minek liikumise pealt - suurepärane, läks ilusti lamama ja vaatas kogu aja otsa, kuni ma tema juurde tagasi tulin.
Juurdetulek - väga hästi tehtud võte, hea kiirusega.
Seisma jäämine liikumise pealt - esimesel korral läks hoopis lamama, tegime uuesti ja siis tegi perfektselt.
Tundub, et meil on vaja nüüd leida võimalusi, tegemaks millalgi trenni rohkemate koertega ehk siis häirijate taset tõsta. Püsivust 3-4 koeraga oleks näiteks huvitav testida.

Kommentaare ei ole: