pühapäev, 26. oktoober 2014

Jazzi SK võistlus 25.10.14

Laupäeval osalesime Jazziga TAKO korraldatud ametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Vladislava Akimova. Tulemuseks SK2-klassis 1. koht (4st), I järk, 256,5 punkti!

Hindamislehelt: 
1. Grupis istumine - 8,5 x 3 = 27 p
2. Kõrvalkõnd ilma rihmata - 7,5 x 3 = 22,5 p
3. Seisma jäämine ja istuma minek liikumise pealt - 7 x 3 = 21 p
4. Juurdetulek seisa peatusega - 9,5 x 4 = 38 p
5. Saatmine ruutu - 7,5 x 4 = 30 p
6. Suunatud toomine - 8 x 3 = 24 p
7. Eseme äratundmine ja toomine - 9,5 x 4 = 38p
8. Kaugjuhtimine - 7 x 4 = 28 p
9. Eseme toomine üle tõkke - 8 x 3 = 24 p
10. Üldmulje - 7 x 2 = 20 p

Kommentaarid
Meie esimene (ja viimane) võistlus SK2´s läks ootuspäraselt hästi. Nüüdsest jätkame valmistumist juba ainult erivõitja klassiks.
Algne plaan uues klassis osaleda, oli septembri lõpus toimunud SK eksamil, aga kuna Jazz polnud siis veel päris valmis, ei näinud ma osalemisel mõtet. Enne eilset võistlust võtsin 2 eratrenni ja meie probleemid said kiire ja profesionaalse lahenduse - tänu Svetale muidugi.
Võistlusele sõitsime Juliaga - aitäh talle, et viitsis nii vara meie nimel sõita! Tasus ära, sest tema tingimuseks oli, et "lubad, et te saate esimest järku ja võistlete järgmine kord juba meiega SK3´s". Ma lubasin, et anname endast parima ja täpselt poole punkti täpsusega me selle esimese järgu ka saime! :)
Hindamist ma ei kommenteeri. Jäägu see igaühe enda vaadata ja otsustada.
Üldiselt Jazz oli küll kohati liiga energiline ning tänu sellele kannatas ka tehniline pool (peamiselt kõrvalkõnd ja algasendid). Närviline - EI!
Mina jäin võistlusega igatahes rahule. Me ei saanud 0´e. Jazzil polnud raskusi ei suunatud toomise, ei pulkade, ei kaugjuhtimisega. Pulkasid tegi lausa üllatavalt hästi. Kaugjuhtimisel istu asendid oleksid võinud olla sügavamad ja suunatud toomisel hantli haaramine vähem lohakas. Kuid näiteks tõkke ületamisel hantlit tuues oli Jazz niiiiii tubli, et tagasi hüppas ja ka korralikult kõrvale tuli! Mulle tohutult meeldib tema juures, et ta on alati nii püüdlik ja tahab anda endast parima! Aitäh Jazzi, et sa nii tubli koer oled!
Tahaksin tänada ka Annet hea liikumisjuhi töö eest. Huvitav oli proovida standardsest erinevat võtete järjekorda juba SK2 klassis ning sama kõrvalkõnni skeemi, mis oli erivõitja klassis. Andis hea ettevalmistava kogemuse tulevikuks - ja selleks need uued reeglid ju tehtud ongi.

Kommentaare ei ole: