pühapäev, 27. september 2009

KK1 eksam

Juurdepääsetavus ja hammaste näitamine: 10/10 st
Kõrvalkõnd rihmaga: 13/15 st
Istuma jäämine: 10/10 st
Lamama jäämine + juurdetulek: 11/15 st
Tõke: 8/10 st
Eseme toomine: 0/15
Kohale saatmine: 0/15
Püsilamamine: 0/10

Põhjus, miks me eksamit ei sooritanud, oli väga lihtne - koer oli närvis ja ebakindel.

Hakkasin ise närvitsema, kui koer minema jooksis (1. korda juba juurdetuleku ajal) ja ilmselt sealt need nullid tulidki. Koer hakkas veidike kartma ning pidas paremaks ema juurde peitu joosta. Elemente ta ju tegelikult oskab - kohale minekut ja püsilamamist.. Siinkohal teen väikese arvutuse - 57+15+10=82 ja oleksime hindeks saanud hea.
Aga teatavasti on oleksite asemel on'id, seetõttu me räägime sellest, mis on, mitte sellest, mis oleks võinud olla (kui keegi siinkohal mu geniaalsest mõttemaailmast aru saab)

KK1 proovime uuesti Novembris.

2 kommentaari:

Kadi ütles ...

Te olite väga tublid, et üldse proovima läksite. Mis sest, et seekord välja ei tulnud. Alati ei tulegi esimesel korral välja, aga sellest pole midagi.
Pea püsti ja jätkake kindlasti oma treeningud.

Anne ütles ...

Kirjutan Sulle oma kogemuse ka, miks meil üks võistlus põrus. Põhjuso li väga lihtne: enne eksamit kaks nädalat jutti iga päev treening! koer oli lõpuks väsinud ja mina närvis, sest kõik hakkas juba algusest peale valesti minema. Koer ei tundnud asjast mitte mingisugust fun-i. Lugedes Sinu kava enne eksameid (treeningkava), siis tuli see nii tuttav ette - nagu minu enda oma! Aga seekord läksin eksamile nii, et lasin koeral kaks päeva enne eksamit puhata. Ei teinud temaga mitteühtegi elementi, lasin tal lihtsalt joosta, mängisin temaga, ühesõnaga - andsin tema peale ja närvidele puhkust! Soovitan Sul sama proovida, sest koer vajab puhkust nii nagu iga inimenegi. Nüüd kui mul koer saab ülepäeviti trenni, on ta hoopis teistsugune - teeb asju sellepärast, et talle meeldib, mitte sellepärast, et ma teda iga päev "tambiksin".

Aega on, ära kiirusta! Koer on ju tubli ja Sina ka!

Edu!