neljapäev, 24. september 2009

Viimase 2 päeva trennid

Kolmapäeval käisime nagu lubatud, BH testi jaoks harjutamas. Ferry suhtus autodesse, jalgratturitesse, jooksjatesse, rulluisutajatesse ja inimestesse ükskõikselt, millegi suhtes hirmu üles ei näidanud.
Täna (neljapäeval) tegime veidike kuulekusetrenni. Tänasest trennist võib järeldada, et lisaks toomisele ja kohale saatmisele on meil problemaatiline ka jooks kõrvalkõnnil. Ta jäi minust pidevalt maha ja ausalt öeldes ei kujuta ette, mis saab BH-testil, kus on kõrvalkõnd ka ilma rihmata.
Muude asjadega erilist probleemi ei ole, või noh, kui väga närima hakata, siis liikumise pealt istuma jäämine võiks kiirem olla. Aga see on hoopis teine teema.
Homme on viimane grupitrenn enne eksamit, eks siis seal saab harjutada ja vajadusel treenerilt mõned näpunäited, mida ja kuidas teha.
Laupäeval lähme eksami platsi veelkord üle vaatama, eelmine kord käisin ilma Ferryta, seekord võtan Ferry kaasa, et ta harjuks sealse platsiga. Kindlasti teeme seal ka veidike trenni. Aga tõesti V-E-I-D-I-K-E, muidu ei pruugi ta pühapäeval eksamil midagi teha!

Kommentaare ei ole: