pühapäev, 16. mai 2010

Agility trenn 16.05.10

Täna läks päris hästi. Alustuseks tegime hüppetehnika harjutust (ühe tõkkega). Tõkke kõrgus oli algul 50 cm, aga kuna Ferry tõket maha ei ajanud, otsustasime tõsta 55 peale. See oli aga tema jaoks liiga kõrge ja ta hakkas pulka maha ajama. Seega panime 50 peale tagasi. Tiina ütles, et 50´t hüppab ta päris ilusti. AG0 klassis on tõkete maksimaalne kõrgus maksidel 50cm - jee! :))
Siis tegime ühe pikema raja. Igaüks pidi ise otsustama, kuidas ta koera juhib.
Mina otsustasin sellise varjandi kasuks: peale teist takistust valssimine, peale kolmandat eestlõikamine, peale kuuendat eestlõikamine ja peale seitsmendat jälle eestlõikamine. Esimesel korral võtsime esimesed kolm takistust, teisel lisasime juurde järgmised kolm ja kolmandal tegime terve raja. Super! Ferryl oli väga hea motivatsioon, ta oli kiire ja ma oskasin isegi juhtida! :))
Teine rada oli põhimõtteliselt sama - eelmine rada tagurpidi.
Nüüd hakkas jama pihta - takistused nr. 4-5-6 olid ühtäkki ületamatud. Ferryl oli motivatsioon kadunud ja ta jooksis peale 5ndat takistust lihtsalt mööda platsi ringi. Panin ta puhkama, kuna oli näha, et raja jooksmine ei tule kõne alla.
Pärast tegime slaalomit - võrratu! Tegi kiiresti ja ma ei pidanud üldse käega näitama! Ta teadis, kust poolt peab sisse minema (proovisime veidi raskemaid nurki ka)!
Trenni lõpus tegime eraldi harjutusena raja takistused 4-5-6.
Nüüd tuli väga ilusti välja!

Kommentaare ei ole: