esmaspäev, 17. mai 2010

Kuulekuse trenn 17.05.10

Kuna tahaks sellel sügisel KK eksami ära teha, siis seetõttu vahetasime treenerit. Seda sellepärast, et Ferryl on vaja harjuda väliplatsiga - tema jaoks on väga suur vahe, kas elemente peab tegema sees või väljas. 
Esimese trenni kohta läks väga hästi, treener ka kiitis. Ütles, et paar kolm trenni võtab see väliplatsiga harjumine aega ja siis saab juba eksamiks valmistuma hakata.
Alustuseks tegime kõrvalasendeid - kõik võtsid koerad kõrvale ja siis ta käis iga koera juurest läbi. Oli näha, et Ferry jubedalt tahtis minna treenerit tervitama, aga ometigi ta ei teinud seda. Püsis ilusti kõrval ja suutis mulle keskenduda. Järgmisena tegime kõrvalasendid paremale ja vasakule. Sai ka hästi hakkama.
Lamama jäämisel nuuskis, istuma jäämine oli ok. Kohale saatmisel juurdetulek oli super, a kohale läks minu hinnangul liiga aeglaselt.
Püsilamamisel haukus vahepeal, kuna üks teine koer ka haukus ja no miks tema peaks vait olema :D Aga lamas ilusti ära.
Püsilamamise ajal olid omanikud platsi keskel, moodustades inimrühma. Ja siis igaüks käis oma koeraga inimrühmast läbi ja jäi korraks inimrühma keskel seisma. Liikudes Ferry küll natuke uudistas inimesi, aga istudes oli ilusti kontaktis.

Kommentaare ei ole: