kolmapäev, 8. veebruar 2012

SK trenn 08.02.12

Trenn kodu lähedal Säästumarketi juures.
Kui nüüd kellegile tuleb mingil põhjusel silme ette pilt aeglasest klienditeenindusest ja kehvast kaubavalikust, siis pean ütlema, et see ei seganud teisi inimesi - neid saalis poest sisse ja välja nagu oleks see viimane päev toiduostudeks :))) Ferryt häiris see aga küll - tegime trenni parklapoolse ukse juures ja lisaks inimestele liikusid uksed, ostukärud, autod, lapsevankrid...
Teise taolise trenni kohta üle pika aja, läks päris hästi. Tegime kõigepealt kõrvalkõndi - oli väga hea. Aga siis hakkasin lamama minekut tegema - noh kurat, öelge mulle koer, kes meelsasti -15 kraadiga keset külma lund lamada tahab? Ups. Ei tulnud välja. Tegime veel u. 5 korda. Ei lamanud ja kõik. Siis tegin lihtsalt kõrvalkõnd-peatus-lama käsk. Noh - läks aeglaselt lamama... Muidugi oli mul vaja hakata seda parandama ja lõpptulemuseks on see, et Ferry ei lama, ei tee kõrvalkõndi enam korralikult ja on lihtsalt segaduses. Läksime koju. Aitäh iseendale.
Selliste olukordade vältimiseks, oleks mõne arust ehk abi iga trenni planeerimisest - aga sorry, kui ma ennast ei suuda distsiplineerida ning keegi mind füüsiliselt kinni ei hoia (näiteks treener), siis ei pea ma enda poolt paberile kirjutatud jutust väga kinni (katsetatud).

Kommentaare ei ole: