neljapäev, 26. juuli 2012

SK trenn 25.07.12

Grupitrenn hoiupaiga platsil. Keskmise tugevusega vihmaga.
Tegime läbi terve ALG-klassi + hantlit ja kaugjuhtimist AVA´st. Ferryt tundus algul vihm mingil määral häirivat, kuid hiljem enam mitte. Loodan, et pühapäevasel võistlusel tuleb pigem paduvihm, mitte 25 kraadi sooja nagu ilmateade praegu lubab...
ALG klassiga oli kõik enam-vähem korras, va. kõrvalkõnd mida me tegime esimesena ja kus ma nüüd tänu vihmale ei saanudki aru, kas ta ei olnud kontaktne saju pärast või lihtsalt lubas endale ringi vahtimist. Tõkkel tuli jälle enne käsku kõrvale ja kuna meil polnud seda aega väga pikalt harjutada (trenni lõpp ja hakkasime püsivust tegema), siis on võimalik, et ka võistlusel ta seda jälle teeb. Aga ma loodan, et ma suudan seal meeles pidada, et vajadusel trenni teha ning mitte leppida taaskord sellise ennetamisega.
Kuna ALG klass võtaks kiiresti tehes u. 10 min, aga meie trenn kestab 60 min, siis AVA klassi tegime lihtsalt "pealekauba" ning loomulikult sai kõiki asju tehtud mitmete kordustega.
Puuhantli toomisel on tagasituleku kiirus juba ideaali lähedane, ammu pole juhtunud, et ta võtaks hantli otsast kinni ning samuti ei pilla ta seda juba pikemat aega kõrvalasendis maha.
Kaugjuhtimisel oli veidi häiritud ja tegi veidi kehvemini kui tavaliselt (ei läinud istuma ühe liigutusega, vaid tegi sammusid).
Nüüd jääme pühapäeva ootama!

Kommentaare ei ole: