neljapäev, 25. märts 2010

Kuulekuse trenn 25.03.10

Täna oli selline nii ja naa trenn. Vahepeal nagu tegi ja siis jälle ei teinud ka. Ilmselt ei mõjunud hästi see, et eelmine nädal ei käinud.
 Trenni alguses tegime kõrvalasendeid, nendega jäin rahule. Istuma jäämine oli ka ok. Aga siis hakkas jama pihta. Lamama jäämisel läks lamama korduskäsu peale, seisma jäämisel liikus paar sammu edasi ja läks hoopis lamama. Siis tegime juurdekutsumist, nii, et koer läks kõrvalkõnnilt lamama (ha ha) ja tuli kiiresti omaniku juurde (ha ha ha). Ferr läks lamama aeglaselt, lamamisel nuuskis ja juurde tuli 3. käsu peale.
Vahepeal ma lihtsalt mängisin Ferryga ja sellest oli kasu! Hakkas jälle töötama.Tegime kõrvalkõndi (oli kontaktne, pöörded olid ka väga head - ühesõnaga super), kohale saatmist (kiire ja lamas ilusti koti peale) ja toomist, mida pole juba mitu kuud teinud (pole meelest ära läinud, teab täpselt, mis tegema peab. Aga ühe korra viis Pillele, lootes, et temalt saab paremat maiust :)))
Trenni lõpus tegime püsilamamist - 3 katset ja ühelgi ei lamanud lõpuni (õigem oleks öelda, et ei jõudnud isegi alustada, kui ta juba minema tormas)
Nomaeitea - tänase trenni põhjal me küll edasijõudnud pole.. Teeme enne esmaspäeva, mil on viimane päev kk võistlusele registreeruda, veel ühe trenni ja selle põhjal otsustan, kumba klassi meid panen - kas algajad või edasijõudnud.

Kommentaare ei ole: