pühapäev, 18. detsember 2011

Mitteametlik SK võistlus 18.12.11

Täna käisime Ferryga TAKO korraldatud mitteametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Anne Tammiksalu. Tulemuseks DEBÜÜT-klassis 3. koht (14st), I järk, 181,5 punkti!

Hindamislehelt
1. Ligipääsetavus - 10 x 1 = 10 p
2. Grupis lamamine - 5 x 3 = 15 p
3. Liikumine kõrval rihma otsas - 10 x 2 = 20 p
4. Liikumine kõrval ilma rihmata - 10 x 4 = 40 p
5. Lamama minek liikumise pealt - 9,5 x 2 = 19 p
6. Juurdetulemine - 10 x 3 = 30 p
7. Seisma jäämine liikumise pealt - 9,5 x 2 = 19 p
8. Tõkke ületamine - 9,5 x 2 = 19 p
9. Üldmulje 9,5 x 1 = 9,5 p

Kommentaarid + pildid (autoriks on Livia Kask, suured tänud talle!)
Meie esimene võistlus SK´s ja tegelikult ka esimene võistlus üle pika aja. Panin meid kirja eesmärgiga trenni teha, aga noh ma suutsin selle muidugi ära unustada - tulemuseks oli mitu päeva närvitsemist, mis läks ära ja tuli tagasi võistlusplatsil olles. Midagi üldist pole kuigi palju rohkem rääkida, peale selle, et platsi ääres oli väga vähe ruumi. Siin poleks aidanud ka puur, kuna maa-ala, kus koer on, oleks ikka sama suur. Küll võinuks see päästa kõikvõimalikest konfliktidest ja sellest, et F. ennast üles krutib teiste koerte vahtimisega.
Aga nüüd siis võtete juurde.

1. Ligipääsetavus - siin alla maksimumi saada oleks olnud häbi :))

2. Grupis lamamine - koerad pandi lamama kahes suures grupis, meie olime esimeses, kus oli vist lausa 7 koera. Ferry lamas... haukudes. Imestan, et ta on pildile saadud nii, et ta parasjagu ei karju :)) Kohtunik oleks võinud meile nulli anda, kuna pidev häiriv haukumine annab selleks täieõigusliku loa. Siiski saime sealt mingid punktid kätte. Olen selle võttega sellessuhtes rahul, et ta lamas ära, kuigi mitu koera tõusid püsti või tulid omaniku juurde. (kahjuks mõni ka Ferry haukumise tõttu).

3. Kõrvalkäimine rihma otsas - suurepäraselt tehtud!
Pildil siirdumas peale võtet alguspunkti.

4. Liikumine kõrval ilma rihmata - samad sõnad mis eelmise võttegi puhul, super sooritus!
Pildil võtte algus.

5. Lamama minek liikumise pealt - pool punkti kaotasime selletõttu, et F. nuuskis minu eemaldumisel. Lamama läks kiiresti ja muidu oli võte sooritatud hästi!
6. Juurdetulemine - super sooritus, tuli väga-väga hea kiirusega ning kõrvalasend oli korrektne!


7. Seisma jäämine liikumise pealt - arvan, et pool punkti kaotasime seetõttu, et ta jäi viltu seisma. Või siis on valikus ka viltune kõrvalasend... Ei mäleta.

8. Tõkke ületamine - hüppas, aga pani peale seda platsil ringi liduma, võte iseenesest oli sooritatud, tõkke ta ju ületas...

9. Üldmulje - tuli üllatusena nii kõrge hinne, arvasin, et kohtunik võtab rõõmutiirude tegemise eest üldmulje punkte kõvasti maha, aga ju siis mitteametlik võistlus + võtete hea sooritamine andsid talle võimaluse võtete vahelise kontrolli osas järeleandmisi teha...

Autasustamisel:

1 kommentaar:

truumu ütles ...

Väga tubli saavutus sellise konkurentsiga!
Ja tundub, et peaksid rohkem enda rahustamisega tegelema :D
Tublid olete!