laupäev, 3. detsember 2011

SK trenn 03.12.11 + jalutuskäik

Trenn Õismäe tiigi lähedal. Häirijateks erinevatel distantsidel olevad koerad ja inimesed. Algul oli häiritud võõrast ümbrusest, kuid käsku saades hakkas kohe tööle.
Kõrvalkõnd - tegin palju pöördeid ja tempomuutusi, aga võte oli jälle suhteliselt kõikuva tasemega nagu eile. Oma rolli mängis kindlasti maas olnud jää, mis mind väga ettevaatlikuks ja kohmakaks tegi. Seega ei saanud selget pilti, millised vead olid tingitud minu ebamäärasest liikumisest ja millised koera poolt tehtud.
Lamama minek liikumiselt - suurepärane.
Seisma jäämine liikumiselt - seisma jäi kiirelt, ootas kõrval käsu ära... Seega samuti väga ilus sooritus!
Juurdetulek - tegin algul distantsilt 20 sammu ning hiljem lõpus, kõige viimase võttena, 35 sammu kauguselt - kõigil kordadel näitas Ferry väga head kiirust.
Püsilamamine - tõstis vahepeal mitmeid kordi pead, kuna häirijad olid tugevad (selja tagant mööduvad inimesed). Maksimaalselt suutis rahulikumal hetkel hoida pead maas u. 1 minut - noh esialgu polegi rohkem vaja.
Peale trenni võtsime suuna Harku järve poole - plaan oli teha ring ümber järve. Harku platsil nägime ka Aivo trennilisi ja muuhulgas õnnestus saada ka paugukatse osaliseks, seda küll alles teisel pool järve olles. Aga see teisele poole jõudmine oli omaette seiklus, kuna teed olid mudased, kohati läbimatud ning aeg-ajalt tuli üle pääseda ka ojadest-kraavidest. Koerale see proleeme muidugi ei valmistanud! Võsast välja jõudsin siiski kuiva jalaga, kuigi pärast bussi peale minek oli oma ette murekoht, kuna koer oli loomulikult läbimärg ja sopane. Saime siiski kenasti koju.

Kommentaare ei ole: