pühapäev, 12. mai 2013

Ferry mitteametlik SK võistlus 12.05.13

Täna osalesime Ferryga TUBLI korraldatud mitteametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Viktoria Lumbe. Tulemuseks AVA-klassis 3. koht (3st), I järk, 173 punkti!

Hindamislehelt
1. Grupis lamamine - 9 x 3 = 27 p
2. Liikumine kõrval ilma rihmata - 8 x 2 = 16 p
3. Lamama minek liikumise pealt - 9 x 2 = 18 p
4. Juurdetulemine koos seismise peatusega - 9,5 x 3 = 28,5 p
5. Seisma jäämine liikumise pealt - 8,5 x 2 = 17 p
6. Eseme äratoomine - 8 x 2 = 16 p
7. Kaugjuhtimine - 10 x 3 = 30 p
8. Tõkke ületamine - 6 x 2 = 12 p
9. Üldmulje - 8,5 x 1 = 8,5 p

Kommentaarid
Võistluse parimaks osaks oli kindlasti see, et nähes Liviat kaameraga, ei saanud ma jätta juhust kasutamata ja palusin seega meist hästi palju pilte teha :))) Ja tulemuseks olidki mitmed võrratud kaadrid, mis Ferryt iseloomustama sobivad ning mis näitasid hästi meievahelist koostööd! Tänud Liviale!!!

Üldjoontes läks kõik kenasti - ma polnud seekord ise peaaegu üldse närvis (eelnevalt ööl magasin väga vähe - ehk see on meie edu võti? :)), olin vägagi välja puhanud ning reibas. Ferry meeleolu oli rõõmus, suhteliselt vähe stressis (võrreldes varasemaga) ning nagu punktidki näitavad, siis üldjoontes sujus kõik hästi.
Koera käitumisest oli siiski näha, et ta oli veidi hajevil - püsilamamisel veidi nuuskis, kõrvalkäimine oli nagu võistlustel ikka, lamamisel nuuskis, juurdetulek oli ideaalilähedane, seismisel keeras järele (andsin korduskäsu + parandasin peale võtet). Eseme toomisel ei tulnud kohe otse kõrvale, kiirused olid ok, näris vähe. Kaugjuhtimine ideaalne. Tõkke ületamisel ei läinud istuma, vaid jooksis kuskile otse edasi. Mitu lisakäsku jne. Tegime 2 parandust, kuni lõpuks asi enam-vähem normaalselt tehtud sai.
Nüüd aga - pildid:

Kommentaare ei ole: