kolmapäev, 1. mai 2013

Jazzi AG trenn 01.05.13

Lõpuks saab üle pika jaa sellise pealkirja panna - see tähendab, et me oleme taas agility trennidesse pääsenud! :) Seekord eratrenn, kuna keegi teine kahjuks ei registreerunud. Hoiupaiga platsil.
Alustasime kiigest - kontaktpinna puudutamine targetiga ning kiige ületamine (hoidsin koera, et ei saaks maha minna). Esimene kord, seega eks koer oli kindlasti ehmunud, kuid see võtab paar trenni aega, et enesekindlus tuleks.
Slaalom - otsustasime võrkude asemel hoopis 2x2 meetodiga õpetama hakata. Esimeseks harjutuseks oli kahest pulgast koosneva värava läbimine erinevate nurkade alt. Jäi ka meile kodutööks seda jätkata.
A - üle jooksmine, kontaktpinnal targeti puudutamine. Kiirus oli väga hea (Jazzile juba varasemast tuttav element), probleemiks oli pigem minu reaktsiooni kiirus ja õigel ajal õiges kohas paiknemine :)
Kuigi mulle tundub Jazz kohati aeglane, siis tegelikult on see pigem seotud uute elementidega, kus ta rohkem mõtleb, enne kui teeb - mitte ei torma niisama ringi - mis on palju parem variant!

Kommentaare ei ole: