kolmapäev, 30. oktoober 2013

Ferry/Jazzi SK trenn 30.10.13

Hoiupaiga platsil.
Ferryga tegime:
püsilamamist - algul üritas nuuskida.
püsiistumist - Sveta provotseeris koeri - kutsus neid, kõndis koerte vahel, vehkis mänguasjadega ning lõpuks andis ka lama käsu iga koera ees, koos käemärgiga. Enamik koeri kukkusid kuskil läbi, Ferryt vedas alt just lamama panemine. Isegi kui ma temast ühe meetri kaugusel olin, ei jäänud ta istuma. Peab veel tegema, leidsime hea provkatsiooni. Ja loomulikult oleks väga huvitav näha, mis Jazz sellest arvab - tema jaoks võivad häirijaks olla kõik (mänguasi, inimeste tähelepanu, võõrad käsklused).
ruutu - leidis esimesel katsel.
kõrvalkõndi (sammud tagasi vajavad veel tööd, muu on enam-vähem)
juurdetulekut seisa/lama peatusega (eraldi) - lamama mineku kiirus võiks parem olla, seismine oli väga hea seekord.
suunatud toomist - distants ja kaar pole veel lõpuni selge. Me pole 5+10m pealt eriti teinud ka. Vaja rohkem iseseisvalt harjutada.
Jazziga tegime:
kaugjuhtimist - suurepärane. Lama-seisa on läinud palju kiiremaks (meeleolu on ka hoopis teine), seisa-lama koos targetiga on toonud õige tehnika. Istu-lama on väga hea. Istu-seisa - vaja kaotada abistav jala liigutus ning seejärel hakata distantsi suurendama.
kõrvalkõndi - tagurdamine vajab jätkuvalt tööd, samuti pöörded vasakule. Tempomuutused on ok. Pöördeid liikumisel, erinevatel kiirustel, peaks lihvima.
metallhantlit - tagasituleku kiiruse peale. Tuleb galoppis küll, aga võiks veel kiirem olla.
puuhantlit üle tõkke - tegi ilusti.
märk - kiirus ja peatus mõlemad väga head.
pulgad - tõi mõlemal katsel õiget.

Kommentaare ei ole: