pühapäev, 27. oktoober 2013

Jazzi AG trenn 27.10.13

Kaks päeva agility trenne ja sõnakuulelikkuse võistlusi-eksameid (õnneks viimast pealtvaataja ja liikumisjuhina, aga ikkagi). Õnneks oleme igale poole jõudnud, kuigi üsna napilt.
Nagu eile plaanis oli, nii tegimegi. Ehk siis peale seda, kui ma teistele eilse trenni rada näitasin (mälu test, rohkem vist isegi jalgade mälu test :) ) ja nad seda õppisid, tegime meie kiike, poomi ning A-d. Pärast tegime muidugi veel, sai ka filmitud.
Poomi kiirus oli üllatuslikult liigagi hea (jooksis juba enamuse ajast, kiire ja tiheda kõnni asemel) - nüüd on mul jälle vastupidine  hirm, et Jazz seal liiga enesekindlaks ei muutuks. Sest arvestades tema kommet mitte hoolida takistustest ning lennata igale poole sisse (rõngas) ning igalt poolt alla (suvel A pealt peaaegu üle aia - hoiupaiaga platsil), siis muutub see üheks ohtlikumaks takistuseks üldse, mis agilitys üldse olemas on!
Kiik oli ka juba palju parem. Tegime tavalist kiike, mis hirmsa pauguga vastu maad iga kord lajatas. Hea trenn koerale, kuigi enda kõrvadele hakkas vaikselt. Oleme vist heade (vaiksete ja kergete) SMART´i takistustega liiga ära harjunud...
A - samuti suurepärane.
Lisaks jõudsime veel teha eilse raja algust uuesti, A ja tunneli valikut ning slaalomit. Viimases oli Jazz kohe eriti kiire (ning sellel kiirusel õnnestus teha ka puhtaid sooritusi).
Videod homme.

Kommentaare ei ole: