reede, 16. aprill 2010

Kokkusaamine ja kuulekuse trenn 16.04.10

Täna saime Castroga koertepargis kokku. Oli hea võimalus trenni teha ja loomulikult ma ka kasutasin seda võimalust :))
Kõigepealt tegime kontakti kõrvalkõnnil ja kõrvalasendis. Segavaid faktoreid oli piisavalt - haukuv Castro, väljaspool platsi jalutavad koerad ja inimesed jne. Ferry oli väga tubli ja suutis mulle keskenduda. Järgmisena tegime lamama minekut ja lamamisest kõrvale tulekut (kõrval-lama-kõrval-lama-kõrval), prioriteediks oli kiirus.Oli jällegist tubli, aga paar korda pakkus viltust kõrvalasendit.
Siis harjutasime ühte trikki - seda samust tagurdamist, mille õpetamist ma alustasin eelmise nädala kolmapäeval. Ferryl on endiselt mingi piir, kuhu maani ta tagurdab - mingi 4 meetrit on maksimum, siis jääb seisma ja tagurdab edasi alles uue käsu peale. Ja loomulikult ta haugub tagurdamise ajal :)))
Pärast panin Ferry paar korda püsilamamisse ja väga hea, et ma seda tegin! Nimelt tuleb välja, et F. nuusib, vahib ringi, kui püsilamamist tehakse väljas. Niiet peab hakkama rohkem väljas tegema.
Igatahes pärast, kui Castro ja Ferry kokku lasime, siis C. tuli Ferryle kallale :(( Peale seda läksime ära, kuna koer oli suht šokis ja hirmunud.


Kommentaare ei ole: