laupäev, 21. jaanuar 2012

SK trenn 20.01.12

1. Ligipääsetavus - juba parem, enamikel kordadel püsis ilusti kõrval. Tegime ka raskendatud varianti - koertele tehti "kiipide kontroll", ehk ligipääsetavust teinud inimesel oli käes kiibilugeja sarnane ese, millega ta koera käsitles.
2. Püsilamamine - enne seda tegime erinevaid harjutusi, et koer ei läheks lamama liikumisjuhi käsu peale, omanikud ei aitaks kehaga kaasa jms. Lamas hästi, oli väga kontaktne (isegi siis ei vaadanud kõrvale, kui halli tuli uus koer sisse). Oleksin pidanud veidi tihedamini premeerima. Korra juhtus ka selline intsident, et kõrval lamanud koer jooksis Ferry juurde. Mulle oli üllatav Ferry reaktsioon - ta tuli otse joones minu juurde (ehk siis ära jooksmisele ja kaklema minekule eelistab ta teatud olukordades minu juurde tulekut?)...
3. Kõrvalasendid/sammud, esimese ideaalse sammu harjutus - kõrvalasendid olid ok, sammud paremale rahuldavad. Esimese ideaalse sammu harjutus on meie jaoks uus, aga kui selle ükskord toimima saame, siis hoidke alt :))
4. Keerutamiselt istu/lama/seisa - eksis mitu korda istuma minekul (läks hoopis lamama), pidin kasutama käemärki. Tuleviku eesmärgiks on käemärgi vähendamine ja lõpuks täielik kaotamine ning see, et ei eksiks ja täidaks käsku momentaalselt (peale käsku ei tohiks käppasid liigutada).
5. Juurdetulek peatusega - väga hea, kuigi mulle tundus et kiirus oli natuke kehv, siis Sveta ütles, et nii väiksel distantsil on see täiesti ok. Peatus momentaalselt.

Kommentaare ei ole: