reede, 27. jaanuar 2012

SK trenn 27.01.12

1. Ligipääsetavus - paraneb iga trenniga. Inimesed vahetusid igal ringil, kokku 3 erineva inimesega. Püsis suhteliselt ilusti kõrval.
2. Püsilamamine - tegime seekord täiselemendina: liikumisjuhi järgi võtte alguspaika minek jne. Harjutasime jälle seda, et koer ei läheks liikumisjuhi käsu peale lamama.
Eemaldusin u. 15 sammu, premeerisin iga 20-40 sekundi järel, kokku ajaliselt 3 minutit. Vahepeal mitmed koerad sööstsid lamamispaigalt ära, Sveta kutsus Ferryt nimepidi (vot see on vist eriti kõva provokatsioon), inimesed käisid koerte vahel slaalomit jne, aga Ferry otsustas täna ära lamada, kuigi saba hakkas vahepeal käima...
3. Kontakt - eesasendis 20-30 sekundit, kõrval 3-5 (seda ei tee ta ka kodus pikemalt). Tuleb hakata kõrvalasendis rohkem tegema.
4. Keerutamiselt istu/lama/seisa - on samuti paranenud võte, eristab käsklusi (eksib vähem) ning peatub juba palju kiiremini.
5. Asendite vahetus seisa/lama - käega abistasin, tegi hästi.
6. Esimese ideaalse sammu harjutus - väga hea, võrreldes eelmise korraga.
7. Peatuste harjutus kõrvalkõnnil - täiesti uus harjutus, lisaks koerale oli ka mul endal raskusi aru saamisega, kuidas oma kätt ikkagi hoida jne. Aga noh, proovime mingi päev ise hakkama saada.
Trenni lõpus tegime veel püsilamamist nii, et järgmise trenni koerad olid juba platsile tulnud ja sagimist toimus sel hetkel palju. Ferry oli väga tubli ja lamas ära.
Peaks veel ka ära mainima, et Ferry mängis täna üllatavalt innukalt!

Kommentaare ei ole: