pühapäev, 29. jaanuar 2012

SK trenn 29.01.12

Kompenseerimaks lühikesi jalutuskäike (külma ilma tõttu), oleme hakanud rohkem tubaseid trenne tegema (ehk kui puudub füüsiline koormus, ehk saab seda mingil määral asendada vaimse tööga?).
Ettevalmistus borderiks on vist igatahes olemas, sest mõnda aega tagasi tehtud pikad jalutuskäigud ja algus rohkete igapäevaste trennidega, on viinud selleni, et Ferry käib ühest toast teise ja otsib tähelepanu... Seda ma olen püüdnud talle ka jao kaupa anda, näiteks täna oleme teinud:
1. Asendite vahetust - istu-lama-istu-lama (5 sammu kauguselt, oli väga hea) ja lamamisest seisma tõusmist (edukuse korral lisasin esmalt seismisest uuesti lamama mineku ja siis pikendasin seisa-lama-seisa´ni).  Seda sai tehtud 3-4 sammu kauguselt, proovisin vahepeal ilma käemärgita ning õnnestumise protsent oli ka siis väga kõrge.
2. Kontakti hoidmist - kõrvalasendis. Eile oli vist see päev, mil Ferryl lamp peas põlema läks, sest just eile lõpetas Ferry silmadega maiuse ja minu vahel tõmblemise :)) Täna hoidis tubastes oludes kontakti juba 15-20 sekundit, seega asi edeneb jõudalt.
3. Kõrvalkõnni peatuste harjutust - toas on natuke halb teha (libe põrand jms.) ning lisaks sellele on Ferryl "tore" käe otsast hammustamise komme, kui maiuse saamise hetk tuleb. Tahaks sellele lõppu teha, aga see vajab eraldi aega ja järjepidevat harjutamist. Igatahes ülesanne tuli niivõrd-kuivõrd välja.
4. Püsilamamist - 2 minutit, 10 sammu kaugusele eemaldumisega. Esimesel minutil premeerisin 30 sekundi järel, teine minut terve oma olemisega (ehk 60 sekundit) :))
Plaanis on lähiajal veel targeti õpetamine (aga selle kohta küsin natuke eelnevalt nõu) ning võib-olla ka mõned uued trikid.

Kommentaare ei ole: