pühapäev, 8. jaanuar 2012

Treening-jalutuskäik 08.01.12

Algselt oli plaan minna pildistama, aga kuna eilsest TAKO Talvekarika jäädvustamisest olid fotoka akud tühjad, siis jäi see sinnapaika. Võtsin hoopis maiused ja läksime jalutuskäigule trenni tegema. Peaks veel ära mainima, et üldiselt mööduvad meie jalutuskäigud juba suht-koht normaalselt (kuigi seda koera ei hakka ma mitte kunagi 100% usaldama) ja Ferry ei suuda mind oma käitumisega hulluks ajada. Inimeste s**a hunnikud on suures enamuses juba koera poolse otsimise tulemusena kindlaks tehtud ja kui ma teda õigel ajal keelan, siis üldiselt ta väga kuskile ei lähe. Kraavid on maha saetud puid täis ja ujuma ta ka ei pääse...
Trenni juurde tagasi tulles:

1. Juurdetulek - eelmises trennis saadud nõuannete järgi - stoppimisega ja ilma. Sellises vahekorras, et koer hakkaks edaspidi armastama mõlemat, st. läbijooksu kiirus ei langeks selle tõttu, et koer hakkab ise seisma jäämist pakkuma vms - viimast on Ferry juba proovinud teha, aga mina kavatsen sellele lõpu panna.

2. Püsilamamine - kontakti peale, maius minu ja koera vahel maas. Tegi ilusti ja oli rahulik.

3. Liikumiselt lamama minek/seisma jäämine - lamama läks ilusti, seisma jäämisel tuli enne käsku kõrvale. Käsu täitmised olid mõlemad kiired nagu tavaliselt-üldiselt-harjumuspäraselt :))

Kommentaare ei ole: