kolmapäev, 8. august 2012

Jazzi trenn 08.08.12

Kalevi SPA taguses pargis koos Weimaraneri kutsikaga. Tegime kõike mida tavaliseltki teeme - ainult agilty osa ei olnud võimalik täies mahus sooritada. Aga ringi saatmisi sai nt. teha ümber lambipostide :)
Jazz oli võõrast keskkonda arvestades väga tubli ning isegi mina suutsin võõraste inimeste tähelepanu unustada ning oma koeraga tegeleda - üksi trenni tehes vahin ma pidevalt ringi ning üritan mitte liigset huvi äratada. Miks see kiiks mul on - ma ei tea, aga see on üsna tõsine probleem, kuna nii on võimatu häirijatega trenni teha, kui omanik on inimestest rohkem häiritud kui koer (psüholoogiline abi on siinkohal teretulnud)!
Kuna kõik Jazzi trennid on hetkel hästi sarnased elementide poolest ja siiamaani pole teda ka keskkonna muutused häirinud, siis seetõttu pole ka midagi rohkem kommenteerida. Eks peatselt, kui harjutused keerulisemaks lähevad ning koer hakkab avastama, et maailmas eksisteerib veel miljon muud asja (lõhnad, emased koerad jne), siis hakkame juba keerulisemat elu elama ja tulevad ka pikemad postitused...

Kommentaare ei ole: