kolmapäev, 1. august 2012

SK trenn 01.08.12

Grupitrenn hoiupaiga platsil. Vihma oli sadanud ja seega oli muru märg. Tegime läbi peaaegu terve ALG-klassi (tõket seekord ei jõudnud) ja kaugjuhtimist AVA´st ning ruutu saatmist VÕITJA´st.
Püsilamamisel vajus puusaasendisse (see on tal mingi uus komme viimase aja trennides, huvitav kas kandub ka võistlustele üle?!).
Kõrvalkõnd oli keskmine, tegelesime seekord rohkem jooksuga, kuna pole seda ammu teinud. Ja nagu selgus, siis on see üks nõrk koht meie puhul. Ferry kaotab kõige enam minuga kontakti just joostes ja seega hakkame nüüd sellega rohkem tegelema.
Lamama minek liikumiselt oli ok, kuigi Ferry suudab veel veidi kiiremini.
Juurdetulekul oli kiirus algul aeglane, kuid paranes iga korraga. Peaks seda lähiajal motivatsiooni ja kiiruse peale tegema, et võistlusel 10 peale tehtud saaks.
Seisma jäämine oli kiire ja ilus nagu enamasti.
Kaugjuhtimisel oli veidi häiritud teistest koertest ja seetõttu ei pannud mind algul tähele. Kuid u. 2-3ndal katsel jäin rahule.
Ruutu saatmist tegime hästi lähedalt (u. 5 sammu), et harjutada täpselt keskkohas peatumist (klikkeriga). Ferry läks algul täiesti hulluks ning "ruutu" käsu peale jooksis lihtsalt mööda platsi ringi. Varsti aga rahunes ning kui sai veel aru, et õiges kohas seisma jäämine tähendab klikki-maiust, siis polnud tal enam mõtteski kuskile mujale minna.
IPSONI ma. võistlusele ma meid kirja siiski ei pannud, seega on järel vaid 1 grupitrenn järgmisel kolmapäeval ja siis ongi juba lähenemas meie teine ametlik võistlus!
 Tahaks esimest järku, tahaks mitte närvitseda, tahaks ilusaid kõrvalkõnde, tahaks mitte disklahvi ära jooksmiste pärast...

Kommentaare ei ole: