kolmapäev, 8. august 2012

SK trenn 08.08.12

Grupitrenn hoiupaiga platsil. Eesmärk tegeleda kõrvalkõnni ning üldise motivatsiooni ja kiirusega. Olime seekord üksteisele liikumisjuhid ja see oli ideaalne proov enne võistlust - oli väga selgelt näha, et kui toimub juhendamine kellegi poolt, siis on Ferry rohkem hajevil ning ka mina kipun vajalike asju ära unustama. Aga seekord oli tegu ju trenniga, seega ma sain nii oma kui ka koera vigu parandada ning õiget käitumist mõlema jaoks kinnistada.
Kõrvalkõndi tegime trenni jooksul mitmeid kordi. Lõpuks hakkas paha sellest ausalt öeldes. Aga mis teha - meil on nii palju asju mida on vaja kinnistada - kontaktis olek liikumist alustades, pöörded vasakule-paremale, ümberpöörded, tempomuutuste üleminekud, jooks jne...
Lamama minek oli natuke aeglane (võrreldes tavalisega), kuigi üritasin seda kõrge motivatsiooni pealt kiiremaks teha. Aga pole viga, see pole kuigi tõsine probleem hetkel.
Juurdetulek oli ka algul pigem rahuldava kiirusega, kuid hiljem siiski suurenes paari katsega.
Seisma jäämist me isegi ei teinud, kuna selle võttega on meil kõik korras (kui nüüd minu sellise seisukoha pärast peaksime mõnel järgneval võistlusel antud võtte nulli saama, siis luban et teeme järgmised aasta aega seisma jäämist igas trennis).
Tõke oli ok, tegime maiuse kausiga ja pärast ilma. Peatus kiiresti ja kõrvale ma teda üldse ei võtnud (et ei hakkaks võistlusel ise pakkuma, kuigi ta pakub juba u. 3ndat võistlust järjest - aga äkki seekord enam mitte?)
Püsivust tegime nii istumisel (2 min) kui ka lamamisel (3 min). Ferry vajus lamamisel taaskord lõpuks puusaasendisse, aga muidu oli kõik ok!
Võimalik, et me lähme homme Viimsi staadionile trenni tegema - ja sel juhul teen ma seal puhtalt motivatsiooni peale kõrvalkõndi, lamama minekut ja juurdetulekut. Kuigi reaalsus on karm - kui on ikka võimalus enne võistlust teise koeraga võõras kohas püsivust teha, siis vähemalt mina ei suuda sellist võimalust sinnapaika jätta... Seega ilmselt ei piirdu me ainult 3 võttega, kuid kindel on see, et need 3 peavad olema tehtud maksimaalselt lõbusalt ja hea motivatsiooniga.

Kommentaare ei ole: