reede, 10. august 2012

SK trenn 09.08.12

Viimsi staadionil koos Sveta-Winnie ja Lona-Mitchiga. Esimest korda selles kohas ning Ferry näitas üle pika aja oma hullumeelset tuju (mis automaatselt võib tähendada ära jooksmist). Kuid tehtud töö on vilja kandnud ning mitte kordagi seda ei juhtunud! Olid paar katset, kuid ta täitis koheselt lama käsku ja kutsusin ta tagasi. See hullumeelsus väljendus veel ka väga heades kiirustes, kontaktis, motivatsioonis ja ka tehnilises soorituses. Need kõik olid vapustavad!
Nagu ma lubasin, siis see oli viimane trenn enne laupäevast võistlust ja seetõttu tegime kõike hästi positiivses õhkkonnas - palju premeerimist ja kiitmist. Ferryt ei häirinud tänu heale kontaktile paari meetri kaugusel ruutu jooksev Winnie ega ka palli toov Mitch. Samuti ka samal staadionil mingit tsirkust (näitusetrenni??) harrastanud sakslased, kes vahetpidamata lõugasid ja ringi jooksid (ja olgu igaks juhuks öeldud, et sakslaste all pean silmas ikka koeratõugu, mitte rahvust!).
Alustasime kõrvalkõnnist. Ferry oli väga kontaktne ning kui algul oli tal mõningaid probleeme vasakpööretega, siis hiljem tegi juba kõike ideaalselt. Jooksul ei jäänud mitte kordagi mitte kuskil maha ning kõik pöörded-peatused olid võrratud. Tegime seda mitu korda väikeste vahedega ja see ei mõjutanud sooritust halvemaks.
Lamama minek liikumiselt oli väga hea kiirusega, sellist pole ta ammu näidanud isegi hoiupaiga platsil!
Juurdetulek - jälle väga hea kiirus!
Kuna meie oluline trenni osa oli läbi saanud (koos võtete vahel tehtud kõrvalkõndidega) ja aega jäi veel üle, siis tegelesime igasuguste muude asjadega - hantli toomise ja kaugjuhtimisega. Mõlemad taaskord väga head.
See trenn oli tohutult kasulik enne võistlust nii minule kui ka koerale. Loodan, et omandatud tarkused kanduvad võistlusele üle :)) Kasulik oli see veel ka selle poolest, et kuna ma läbin hetkel liikumisjuhtide kursust, siis sain EVÕI klassi kõrvalkõnni skeemi esimest korda elus juhendada. Ja siis veel pulkade valikut. Tundus, et sain mõlemaga hakkama, eriti jäin rahule, et 2 korda tehtud skeem tuli mõlemal korral välja täpselt samasugune! Tänud Svetale võimaluse eest!
Nüüd hakkame seal igal neljapäeval treenima (vahel võib-olla muul ajalgi), sest peale laupäevast võistlust hakkab juba lähenema Suvekarika kolmas etapp, mis just Viimsi staadionil toimub - ja meil on ju loomulikult vaja head sooritust!

Kommentaare ei ole: