esmaspäev, 10. september 2012

Meie võistlusplaanid

Kuigi ma lootsin (ja loodan siiani), et aasta lõpupoole/sügisel saab ennast lihtsalt nii kuuks ajaks "välja lülitada" ja mitte midagi teha, siis paraku nii ei lähe mitte mingil juhul - treenimine on pidev protsess ja kuigi tahaks puhkust, siis muudkui tulevad ja tulevad uued võistlused ja üritused milleks valmistuma peab. Mõni võib-olla küsib, et millest ma siis väsinud olen - ütlen ausalt, et suvi läbi kutsikaga möllamine ning tunduvalt aktiivsema eluviisiga kohanemine väsitas ikka korralikult. Ja loomulikult on nüüd alanud ka kool. Ma arvan, et ehk õnnestub see "puhkus" teha novembris või detsembris - siis pole ühtegi ametliku SK võistlust, mille jaoks peaks igapäevaselt Ferryga trenne tegema ning vähemalt selle võrra saaks vabamalt võtta. Kutsikas vajaks ikka tegelemist ja mõlemad koerad oma igapäevaseid jalutuskäike..!
Igatahes selleks, et ma väsimusega midagi olulist (loe: näiteks mõnele võistlusele registreeruda) ei unustaks, siis peamiselt enda jaoks saavad kirja pandud kõik lähiaja võistlused, kus registreerimistähtaeg on lähenemas!

17.09.12 - Tallinnas mitteametlik SK võistlus (TUBLI, kohtunik Svetlana Zolotnikova?)
reg. kuni 15.09!

23.09.12 - Tallinnas mitteametlik SK võistlus (LEADER, kohtunik Livia Kask)
reg. kuni 17.09!

29.09.12 - Pärnus SK võistlus (Pärnu PKK, kohtunik Kaja Koor)
reg. kuni 23.09!

07.10.12 - Tartus SK võistlus (URAN, kohtunik ?)

20.10.12 - Tallinnas SK võistlus (TAKO, kohtunik Kaisa Lähtesmäki)
reg. esimese hinnaga kuni 05.10!

FERRY ON VAJA ENNE TÄHTAEGA ÄRA VAKTSINEERIDA (ST. SELLE NÄDALA JOOKSUL)!!!

Plaan on selline:
Kaks mitteametliku võistlust on ettevalmistuseks Pärnu võistlusele, kus tahaks saada kätte viimase vajaliku I järgu, et minna üle AVA-klassi.
Juhul, kui Pärnus nii ei lähe (SK võistlus on loterii), siis on tagavara-variandiks Tartu.
Oktoobri lõpus tahaks väga teha proovi AVA-klassis, TAKO hallis toimuval võistlusel. See on küll suhteliselt suure küsimärgi all, kas me selleks ajaks valmis oleme (ja mine tea, äkki ei ole veel AVA-klassiski!), aga ideaalis ju võiks...

Kommentaare ei ole: