laupäev, 29. september 2012

SK võistlus 29.09.12

Täna osalesime Ferryga Pärnu PKK korraldatud ametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Kaja Koor. Tulemuseks ALG-klassis 3. koht (5st), I järk, 164,5 punkti! Ühtlasi oli see meie viimane (3´s) vaja minev I järk, seega üleminek AVA-klassi!

Hindamislehelt
1. Ligipääsetavus - 9,5 x 1 = 9,5 p
2. Grupis lamamine - 5 x 3 = 15 p
3. Liikumine kõrval rihma otsas - 9 x 2 = 18 p
4. Liikumine kõrval ilma rihmata - 8,5 x 4 = 34 p
5. Lamama minek liikumise pealt - 10 x 2 = 20 p
6. Juurdetulemine - 9 x 3 = 27 p
7. Seisma jäämine liikumise pealt - 7 x 2 = 14 p
8. Tõkke ületamine - 9 x 2 = 18 p
9. Üldmulje - 9 x 1 = 9 p

Kommentaarid
Jälle närvitsesin. Ei tea, kas pidevad trennid ja mitteametlikud võistlused ainult hoiupaiga platsil on halvasti mõjunud?! Mulle tundub küll nii. Igatahes võistlus läks nagu tavaliselt - oli asju, millega jäin rahule ja asju, millega mitte. Ferry üllatas mind nii positiivselt kui ka negatiivselt :)
Ligipääsetavusel oli Ferry esmakordselt kohtuniku suhtes alandlik, eks sealt see pool punkti ka kadus.
Grupis lamamisel ei pidanud mu enda närvid vastu - kõrval hakkas midagi toimuma, koerad vingusid ja vist üks tõusis isegi püsti. Ferry nuuskis ja muutus ärevaks, seega mingi hetk ma andsin talle kaugelt lisakäsu, lihtsalt igaks juhuks. Ma ei tea, kas seda oleks ka vaja olnud, aga kindlasti on parem saada mingidki punktid, kui riskida 0´ga.
Kõrvalkõndidel üllatas Ferry mind väga positiivselt - oli alguses esimestel sirgetel ja pööretel väga ilusti kontaktis - saime päris head punktid meie kohta!
Lamama minek ja juurdetulek olid väga head (juurdetuleku kiirus oleks võinud muidugi veidi suurem olla).
Seisma jäämisel üritas Ferry kõrvalkõnni ajal kuskile minna (liikus meeter-kaks eemale), aga kutsusin ta lisakäsuga tagasi ja jätkasime. Seisma jäi ilusti.
Tõkkel ennetas natuke kõrvalasendit (hakkasin juba käsku andma), aga kohtunik loomulikult märkas seda.

Kommentaare ei ole: