neljapäev, 29. november 2012

Ferry SK trenn 29.11.12

Pargis, õhtul hilja. Ferry peaks ka talve tulekuga natuke rohkem süüa hakkama saama, pool kilo juurde vaja võtta :) Motivatsioon oli laes, kippus üle keema. Hästi palju tegelesin rahustamisega, püüdsin ise sealjuures väga rahulik olla.
Tegime kõrvalkõndi (normaalkõnd pöörete ja peatustega, jooks sirgetel kontakti peale), juurdetulekut peatusega. Jäin kõigega väga rahule, ainus mis ei meeldinud, oli see, et peale premeerimist ei suutnud Ferry keskenduda, muutus rahutuks.
Homme on meil viimane trenn enne pühapäevast võistlust. Loodan, et võistlusele ikka bussiga kohale saame. Pean võtma ilmselt mõlemad koerad, kuna enne võistlust on meil veel Jazziga AG trenn, kuhu tahaks kindlasti jõuda. Mul on juba tegelikult praegu kahtlane tunne, et üritan liiga suurt tükki korraga võtta. Suhteliselt hullumeelne idee - kuhu ma Ferryt Jazzi trenni ajal jätan?! Ja sama küsimus Ferry võistluse ajal Jazzi kohta..! Ja bussiga seigelda, selleks ajaks ilmselt juba päris suure lumega (oht et pärast tagasi ei saa), külma ilmaga, kohta kust mitte mingi valemiga linna ilma transpordita ei saa..? Eks näis. Loodan, et midagi ekstreemset ei juhtu!
Homsest trennist edasi rääkides - proovin teha mõnes uues kohas kõrvalkõndi häirijatega, hästi palju keskendumist ja rahustamist.
Võistlusel on ka vaja enne etteastet maha istuda, lõõgastuda, mõelda jõuludest ja minna platsile ilma igasuguse närvita :) Ja seal tegeleda ainult enda koeraga, vajadusel viivitada aega, peaasi et saavutada soovitud eesmärk (nt. rahunemine, õige meeleolu, kontakt)! Vahelduseks võib ju sellist varianti proovida - mitteametlik võistlus ikkagi!

Kommentaare ei ole: