esmaspäev, 19. november 2012

SK trenn 19.11.12

Nädalavahetusel tehtud (võistluseks valmistumise) kava alusel. Enne trenni sai veel detailsemalt kirja pandud, mida täpselt teeme. Seega trenn möödus hästi läbimõeldult ja kiiresti.
Tegime pargis, häirijateks olid aeg-ajalt mööduvad koerad.
Eseme toomine - tagasituleku kiiruse peale.
Esimest korda näitas Ferry üle pika aja suurepärast kiirust. Jäin võttega väga rahule.
Juurdetulek peatusega - eesmärgiks peatumise kiirus (kohese preemia viskamisega), lisaks paar korda käsu ennetamise kontroll (läbijooksudega).
Peatus suurepäraselt, aga hakkas ennetama ja tuleku kiirust kaotama. Tõstsin läbijooksude arvu ja probleem kadus. Samas peatused jäid ka väga heaks.
Püsilamamine - olin "varjes" puu taga. Eesmärgiks pikemaajaline lamamine (4 min), et kontrollida puusaasendisse vajumist ja lamamises kivistumist. Mõlemad probleemid tekkisid nagu arvata oligi. Puusaasendit parandasin ja kõrvale tulekut tegin mitu korda uuesti, pannes teda lamama ja eemaldudes ja tulles jälle tagasi, aga ta jätkas ennetamist! Lõpuks tegi ühe ideaalse korra ja sellega trenni lõpetasimegi.
Peab tegema täpselt samamoodi veel selle nädala jooksul, soovitavalt küll valges ja/või abilisega, et näeksin, kui ta puusaasendisse vajub ja saaksin kohe parandada. Kõrvale tulekut kah harjutada peale pikemat aega.
Kui nüüd keegi küsib, miks ma VÕITJA-klassi elemente ei tee, siis põhjus on selles, et nädal-kaks enne võistlusi üritan keskenduda ainult AVA-klassile. Seega kui laupäevane võistlus on läbi, siis jätkame tuleviku jaoks harjutamist VÕI-klassi näol!

Kommentaare ei ole: