reede, 16. november 2012

SK trenn 15.11.12

Grupitrenn hallis (üle väga pika aja). Kõik filmitud. Ferry oli suhteliselt häiritud meeleolus, ei suutnud eriti keskenduda. Arvan, et teeme selle nädala lõpuni ning ka järgmise nädala alguses põhiliselt rahustavaid harjutusi, mis oleksid keskendumise peale (häirijatega).
Panen enne videote ilmumist enda emotsioonid nähtu põhjal kirja:
Püsilamamine (5 min.) - vajus 3ndal minutil puusaasendisse (ehk üle AVA-klassi aja, aga ikkagi mitte piisava varuga).
Kõrvalkõnd - häiritud, videost siiski näha kohati head konakti.
Lamama minek liikumiselt - ok.
Juurdetulek peatusega - mitu korda ennetas, läks maiust otsima. Rohkem läbijookse vaja teha. Peatustega korrad peale läbijookse (kui enam ei ennetanud) ilusad.
Eseme toomine - hea kiirus, näris veidi.
Tõke - pakkus paar korda lamama minekut, pärast parandamist korras.
Kaugjuhtimine - oli häiritud.
Alustasime juba selles trennis kõrvalasendis keskendumisega maiuse kausi abil (hakkame aega pikendama + teeme häirijate juuresolekul). Lisaks keskendumisharjutustele ja kõrvalkõnnile oleks hea teha enne võistlust paar korda pikemat püsivust võõras kohas (4+ minutit), juurdetulekut peatusega (et ei ennetaks, aga teeks hea kiiruse ja täpsusega), puuhantlit (et tagasituleku kiirust veidi parandada) ja kaugjuhtimist (puhtamad asendid + mitte ennetamine). Natuke palju sai vist? 3 rida harjutusi, millest enamik on AVA-klassi kõige raskemad?! Kõik ideaalseks 1 nädalaga?! Oleks see vast ime..! Üritame siiski anda endast parima, et kõike natuke lihvida. Tuleb ilmselt plaan koostada.



Kommentaare ei ole: