esmaspäev, 22. juuli 2013

Ferry SK trenn 20.07.13

Ferry valmistused SK2 klassi jaoks sisaldavad endas lähiajal peamiselt ruudu ja pulkade õppimist :) Kaugjuhtimise ja kõrvalkõnniga oleme me tehnilise poole pealt siiski oluliselt kaugemal, kui nende võtetega.
Ruut - hakkame ümber õpetama targetiga. Minu eelnevalt ruudus käimine, toidukausi jätmine jne on küll head abinõud, kuid targetiga peaks asja selgeks saamine veidi ladusamalt kulgema. Seega esmalt tuletasime meelde targetit (see võttis umbes 10 sekundit) ja seejärel panime seda juba ruudu sisse. Jõudsime u. 8 meetrini. Õhtul tegime ka parklas, sileda maa peal, kus kõik on koerale hästi nähtav - 2 korda erinevalt küljelt polnud mingi probleem (kokku ainult 2 saatmist tegimegi)! Mul on tunne, et peamine, mida eelkõige nüüd tegema peab hakkama, on hästi tihe kohtade vahetus. Panna ruut jalutuskäigu ajal kuskile maha, teha 1-2 saatmist ja liikuda edasi. Kui tekkivad raskused - teha seal kohas trenni edasi!
Kõrvalkõnd - kontakti hoidmine kõrvalasendis ja liikudes. Peatused, pöörded paremale. Saatsin toidu juurde, kui oli edukas. Sai väga hästi hakkama.
Pulgad - otsing 6 pulgaga. Panin maiust pulkade vahele ja õige pulga peale. Klikkisin kui nuuskis õiget pulka. Lasin tuua. Edukad sooritused.

Kommentaare ei ole: