teisipäev, 2. juuli 2013

Ferry mitteametlik SK võistlus 30.06.13

Pühapäeval osalesime Ferryga TUBLI korraldatud mitteametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Julia Saarestik. Tulemuseks AVA-klassis 2. koht (2st), III järk, 117,5 punkti! Ainus mis ma öelda oskan, on õnne tänada, et tulemas ei ole ühtegi ametliku võistlust ning terve juuli on meil võimalik nii aeg maha võtta ja puhata, kui ka vigu parandada!
Hindamislehelt

1. Grupis lamamine - 8,5 x 3 = 25,5 p
2. Liikumine kõrval ilma rihmata - 0 x 2 = 0 p
3. Lamama minek liikumise pealt - 10 x 2 = 20 p
4. Juurdetulemine koos seismise peatusega - 7 x 3 = 21 p
5. Seisma jäämine liikumise pealt - 7,5 x 2 = 15 p
6. Eseme äratoomine - 0 x 2 = 0 p
7. Kaugjuhtimine - 7 x 3 = 21 p
8. Tõkke ületamine - 8,5 x 2 = 17 p
9. Üldmulje - 8,5 x 1 = 8,5 p

Kommentaarid
Võistluspäev algas juba SK0 ajaks kohale sõitmisega - kuna Sveta oli palunud mind nii ALG kui 0 klassis kohtunikuks. Kaasa oli võetud ka Jazz, kuna võistlusel pidi osalema tema õde Dream - on ju hea tuttavad üle vaadata ja nendega kohtunikuks olemise ja võistlemise kõrvalt juttu rääkida! Jazz oli väga rõõmus, et sai inimeste, koerte ja pallidega :)) suhelda ning jäi päevaga väga rahule! Tänud Evele, tore oli teid näha!
Ferry võistlusest rääkides, siis täpselt nii nagu ülal öeldud - hea tunne on, et mingeid ametlike võistlusi veel niipea ei tule. Lisaks jäin rahule ka sellega, et olin ise, vaatamata koera sigadustele, platsil 100% rahulik - mind aitab vähene uni enne võistlusi, olen selle juba varasemalt kindlaks teinud...
Jätsin toidu väljaspoole platsi ning Ferry oli sellest tohutult häiritud. Üritas platsilt ära põgeneda - ja just toitu sööma. Seoses sellega olid tal närvid täiesti läbi ja see andis tunda ka võtetes. Kõrvalkõnd - loomulikult sellise meeleoluga null. Tegime trenni, kuni muutus normaalsemaks, ehk tuli ISE sellest meeleolust välja.
Lamama minek oli OK, juurdetulek peatusega keskpärane, võiks tunduvalt paremini peatuda.
Seisma jäämisel keeras järele.
Eseme äratoomine - ei näinud, kuhu hantel maandus (kõrge rohi) ja kuna tal polnud aimugi kus see olla võiks, hakkas ta seda otsima täiesti valest kohast (3-4 meetrit lähemalt). Teisel katsel ka ei leidnud, tegin trenni vormis lõpuni - see tõstis veidi ta tuju ja oli näha, et koer on silmnähtavalt üllatunud, et võistlusel ka trenni tehakse!
Kaugjuhtimisel läks vaja 2 korduskäsku...
Tõke - ei läinud keskel istuma.
Kõik võtted on hakanud lagunema - see oli esiteks seotud kindlasti sellega, et proovisin esmakordselt võistlusel maiust väljaspoole platsi jätta ja ta läks stressi, teiseks me ei teinud enne võistlust üldse trenne - teadlikult... Seega juulis on meil aega nii puhata, asju läbi mõelda kui ka paremate plaanidega peatselt jätkata.

Kommentaare ei ole: