esmaspäev, 12. august 2013

Jazzi mitteametlik AG võistlus 11.08.13

Pühapäeval käisime Pärnus A0´s võistlemas. Kohtunikuks oli Elena Dmitrochenko. Jazz sai 2 hüpperaja koondtulemusena 3nda koha!
Esimesel rajal sai Jazz 5 kp (1 pulk), aeg 15,32 ja kiiruseks 6,07 m/s. Teisel rajal 15 kp (3 pulka, neist 1 maha ajatud järsul pöördel, mida ta tegi vist lausa läbi tõkke tiiva), aeg 18,70 ja kiiruseks 5,50 m/s. Teisel rajal olid pulkade kukkumised ootuspärased, kuna Jazzil on nii kiire ja ta ei oska veel normaalselt pöörata.
Mõlemad rajad vajasid tähelepanu ning täpset juhtimist (polnud sirged jooksurajad ühest otsast teise), lõkse leidus mitmes kohas. Mina aga ootasin antud kohtunikult millegi pärast veelgi keerulisemaid, seega üllatuseks osutus radade lihtsus! Kindlasti oli kohti, mida tagantjärgi oleksin tahtnud teisiti planeerida, aga eks tagantjärele tarkus on kõigil olemas. Loodan peatselt saada siia juurde ka videod.
Ma jäin jooksudest rohkemgi rahule Jazzi meeleolu ja suurepärase käitumisega terve päeva vältel - ta oli enamuse ajast ilma rihmata, mängis palliga, tegi SK trenni (ruutu ja märki eraldi, kõrvalkõndi - kõik suurepäraselt), käis jões ujumas (tõi veest palli). Ei lasknud ennast teistest koertest häirida, oli väga aktiivne ja väsimatu, sõnakuulelik. Ideaalne koer!
Tahaksin tänada Tiinat ja Rasmust, kellega me kohale ja linna tagasi saime ning kes toredat seltskonda kogu päeva pakkusid!

Kommentaare ei ole: