neljapäev, 22. august 2013

Jazzi SK trenn 22.08.13

Jazz oli ka tänases trennis kaasas. Eesmärgiks oli SK1 klassi võtete "ülevaatus". Lisaks harjutada töötamist liikumisjuhiga ja "võte algab" korraldust ehk kiiremat valmisolekut.
Grupis lamamine 2 min, varjes - meie tegime 4 minutit, olin suure puu taga peidus. Lamas väga keskendunult, üle pika aja puusaasend.
Kõrvalkõnd ilma rihmata - suurepärane.
Seisma jäämine liikumise pealt - suurepärane.
Juurdetulek 20-25m, lamamisest, läbijooks - suurepärane.
Istuma minek liikumise pealt - suurepärane.
Ruutu saatmine, 15m, koerajuht läheb koera juurde - muru oli tõesti väga-väga kõrge, mistõttu olid isegi koonused vaevumärgatavad. Esimesel katsel läks koonuse juurde ruudu sisse, kuid targetit ei leidnud. Teine katse suurepärane. Kolmas pikemalt distantsilt samuti.
Eseme toomine, puuhantliga - kõrge muru tõttu otsis aktiivselt, kuid kaua hantlit. Kiirus suurepärane, kõrvalasend samuti.
Kaugjuhtimine, istu-lama-istu-lama, 5m - suurepärane. tegime koerteplatsi aia ääres, vaid meetri kaugusel teisel pool aeda haukusid nii kurjalt kui sõbralikult Jazzi peale erinevad koerad. Jazz oli väga keskendunud ning tegi vaatamata sellele suurepärased asendivahetused! Olin tema üle väga õnnelik, kuna just see võte on meile parajaks pähkliks osutunud. Premeerisin esimesi istuma minekuid lamamisest, saates mänguasja juurde.
Tõke, juurdekutsumine üle tõkke - ainus mis jäi tegemata, aga ma võin juba täie kindlusega öelda, et Jazz oskab seda loomulikust intelligentsist :)))
SK1 - ei ole probleemiks!
Järgmisel nädalal tuleb SK2 "ülevaatus", olgugi et me kõike veel ei oska. On palju asju, mida juba teha saame - kuskilt tuleb peale hakata.

Kommentaare ei ole: