neljapäev, 29. august 2013

Ferry SK trenn 29.08.13

Koos Janeli ja Jussiga. Leidsin eile väga hea uue koha trenni tegemiseks, kus on koera jaoks päris palju häirijaid (pargis liikuvad joksjad, koerad, maas olevad uued lõhnad jne) aga samas mind nad üldse ei sega (eelnevalt mõnes muus kohas olles).
Sveta soovitas viimases trennis tuua tagasi Ferry meeleolu ja enesekindlus, tehes kõik võtted abiga läbi. Nii me tegimegi. Juhendasime kordamööda Janeliga üksteist ning parandasime pärast ka mõningaid asju, mis kohe välja ei tulnud.
Püsilamamine - tegime 6 minutit. Vahtis natuke ringi, nuuskis paaril korral.
Kõrvalkõnd - ainus, mis selleks võistluseks päris valmis ei saanud, on vasakule pööre - normaalkõnnilt, eriti aga jooksult. Kõik muu on suhteliselt OK.
Lamama minek liikumiselt - hea kiirus, ei nuuskinud.
Juurdetulek - probleemiks oli esimese käsu peale tulek ja aeglane kiirus. Peatasin teda vist ainult ühel korral. Ta oli hästi ebakindel ning häiritud olekus. Tegime üsna mitu korda, muudkui premeerisin ja kiitsin. Lõpuks oli Ferry palju rõõmsameelsem ja õnnelikum, kohe silmnähtavalt.
Seisma jäämine liikumiselt - hea kiirus, ei nuuskinud, järele ei keeranud.
Puuhantel - tegime ka mitu korda, viskasin 10-12 meetri kaugusele. Ferryl oli seoses millalgi tehtud lähedale viskamise trennidega meeles, et hantel on külgedel või lähedal ees  - mistõttu ta ei jooksnud enam õigele kaugusele vaid jäi 5-7 meetri peal seisma. Lõpupoole saime asja juba ideaalseks - Ferry jooksis enesekindlalt õigesse kohta ning tagasituleku kiirus ja kõik muu oli ka vägagi okei.
Kaugjuhtimine - probleemiks oli esimese käsu peale istuma minek. Tegime pärast veelkord - ja siis oli juba suurepärane.
Kuna trenn sai väga edukalt ja positiivselt lõpetatud ning kõik vead parandatud, jääme me nüüd laupäevast võistlust ootama ning rohkem trenne ei tee.

Kommentaare ei ole: