laupäev, 10. august 2013

Jazzi SK trenn 09.08.13

Koerteplatsil. Meie tavapärases kohas platsi kõrval on muru liiga kõrgeks kasvanud, seega otsustasin minna platsile sisse. Kellaaeg oli ka selline, et seal koeri eriti ei liikunud. Panin värava igaks juhuks veel jalutusrihmaga kinni, et keegi sinna ootamatult sisse ei sajaks (ei taha Jazzile halbu kogemusi).
Tegime:
Kaugjuhtimist - istu-lama vahetus kuni 10 meetri kauguselt (esimese asendi sooritamise ja puhtuse peale, lõpuni istuma minek)
Märki/ruutu saatmist - kõigepealt mõlemad eraldi, ruutu tegime esimesel katsel kohe 25 meetri kauguselt, Jazz sai hästi hakkama. Seejärel kokku panduna - märgi ümber tegi natuke suurt kaart (tagasi keerates, mistõttu polnud ruudu suhtes päris sirgel, kui saate aru mida mõtlen, muidu väga ilusad sooritused.)
Lamama minekut liikumiselt - eesmärgiks, et ei eksiks käsuga ning läheks kiiresti ja lõpuni lamama. Saime tehtud küll.
Püsilamamist - kõrvalplatsile tuli koer, panin Jazzi platsi äärde lamama niimoodi, et see koer jäi täpselt selja taha. Jazz küll liputas saba ning paar korda vaatas nii koeraomaniku kui ka koera, kuid pugema ei hakanud ning seetõttu külili ei vajunud :) Tegime 2 minutit, 15 meetri kauguselt.

Kommentaare ei ole: