esmaspäev, 31. detsember 2012

Aasta kokkuvõte vol. 3 - Kevin

Nüüd tuleb see kõige igavam osa - jutt minust endast :) Ilmselt ei oska ma väga pikalt midagi kirjutada, aga kokkuvõtlikult, mida ongi ju vaja, vast õnnestub!
Kindlasti oli 2012 aasta väga pingerohke just endale - teise koera tulek, palju trenne ja võistlusi ning kõigi nende sündmuste "telgitagused" mis alati blogisse ei jõudnud ning kõige meeldivamad polnud. Üldiselt üritasin ma siiski maksimaalselt palju asjadest siia otse ja avalikult kirjutada, kuid oli ka teatud teemasid, mida ma ei pidanud vajalikuks puudutada. Ja ei puuduta ka praegu.
Väga palju arendas mind kindlasti järjekordse kutsika üleskasvatamine (ning see areng jätkub ju siiamaani ja ka tulevikus), väga palju uusi võistluskogemusi Ferryga, uued oskused koera meeleolu muutmisel, võistlusteks häälestamisel jne.
Sel aastal sai osaletud ka päris mitmetel koolitustel (kokku 5´l):
31.03.12 – loeng „Sõnakuulelikkuse uued reeglid“, koolitaja Svetlana Zolotnikova
21.07.12 – liikumisjuhtide kursus, koolitaja Svetlana Zolotnikova
27.08.12 – loeng „Agilitykoerte terviseprobleemid“, koolitaja Ronald Mouwen (Holland)
01.09.12 - karjatamiskoolitus, koolitaja Raf Dewinter (Belgia)
03.11.12 - loeng "Sõnakuulelikuse tehniline pool", koolitaja Svetlana Zolotnikova

Nendest kõige mahukam oli loomulikult liikumisjuhtide kursus, mis koosnes teoorialoengust, 2-päevalisest praktikast ning hulgalistest kodutöödest. Peale seda olen ma EKL SK liikumisjuhtide nimekirjas, mis annab õiguse olla liikumisjuhiks ametlikel sõnakuulelikuse võistlustel. Kindlasti tuleb ennast selle jaoks pidevalt täiendada, seega üritan ma TUBLI korraldatud mitteametlikel võistlustel ikka aeg-ajalt liikumisjuhiks või abiliseks olla, et kõik vajalik meeles püsiks :) Järgmisel aastal õnnestub ehk ka seoses VÕI-klassi ülemineku ja selle jaoks valmistumiseks vaja mineva perioodi jooksul ennast ka mõnel suuremal võistlusel (kasvõi lihtsalt teise klubi korraldatud) proovile panna - praegu lihtsalt olen igal võistlusel ise osalenud, kus muidu abiliseks või liikumisjuhiks olla võiks!
Kindlasti pean ma selle postituse ja ühtlasi ka tänavuse aasta kokkuvõtte lõpetama tänusõnadega.
Kõigepealt tahaks nimeliselt tänada meie suurepärast treenerit, Svetlana Zolotnikovat, kes meid mõlema koeraga väga palju aidanud on ning kellega koostöö väga hästi sujub! Tänud!!!
Siis kindlasti ei oleks me sel aastal pooltki saavutada saanud, kui poleks olnud meie suurepäraseid sõpru ja tuttavaid, kes meid trennidesse ja võistlustele kohale viisid ning pärast tagasi tõid! Tänud!!!
Palju oli abi ka inimestest, kes võistlustel kohapeal toetasid, abistasid, rõõmustasid meie saavutuste üle, hiljem õnne soovisid ning ka erinevat nõu andsid! Tänud teilegi!!!
Loomulikult ka meie head trennikaaslased, kes meeldiva õhkkonna loovad ning alati positiivsed on! Tänud!!!
Meie blogi lugejad ja kommenteerijad, kes on oma emotsioone ja arvamusi kirja pannud või leidnud siit lihtsalt midagi huvitavat ja kasulikku lugemiseks! Tänud!!!
Oma koerad, kes on küll aeg-ajalt parajad lambad :)), kuid tegelikult väga-väga toredad kaaslased ja head sõbrad! Tänud!!!

Head vana aasta lõppu ja uue algust kõigile!!!

Kommentaare ei ole: