reede, 14. detsember 2012

Ferry SK trenn 13.12.12

Hallis. Viimane trenn enne võistlust.
Eesmärk oli tegeleda peamiselt rahunemise ja keskendumisega, aga sellest ei tulnud kahjuks enamuse ajast midagi eriti välja.
Ferryl on tagasi vanad kombed - platsil ringi jooksmine. See on toimunud viimased paar trenni ning esimene hoiatus on tegelikult pärit juba üleeelmiselt mitteametlikult võistluselt. Eile läks aga asi täiesti hulluks - see juhtus palju-palju rohkem kui oleks tohtinud! Nüüd hakkame jälle pika rihmaga trenni tegema ning ärajooksmist provotseerima (häirijad) - et hakkaks ise valima õiget käitumist, kuna vale ei vii mitte kuhugi. Oleksin pidanud nende hoiatuste põhjal natuke varem midagi ette võtma... Aga veel pole hilja - lihtsalt rohkem tööd on nüüd vaja teha.
Põhjuseid võib otsida mitmelt poolt - muudatused trennides (uued rutiinid, rahustamine, ootamine) ja koduses elus (rohkem trenne ja tegelemist Jazziga). See kindlasti viib Ferryt stressi ning hetkel pakub ta vanu variante, et enda ebamugavustunnet maandada.
Homne võistlus tuleb lihtsalt kuidagi üle elada, küsin Svetalt kohapeal nõu, mismoodi käituda, kui see jälle juhtub (tõenäosus päris suur), sest mida rohkem kontrolli alt väljumine toimub, seda rohkem see kinnistub (sest Ferry premeerib ennast vale tegevusega ise)!
Jätkuvalt pean ma õnne ja ma ei tea veel keda tänama, et ametliku võistluseni on siiski natuke aega ning see ei toimu näiteks homme! Kõige positiivsem selle asja juures..!

Kommentaare ei ole: