kolmapäev, 2. jaanuar 2013

2012/2013

2012 aasta oli meile väga edukas. Tehtud sai kõik mis plaanitud oli. Püüame samas vaimus jätkata. Selleks pean enda jaoks kirja panema meie eesmärgid ja kokkuvõtliku plaani käesolevaks aastaks. Seda on tegelikult üsna raske teha - ei ole mõtet püüda ilmvõimatut, kuid samas liiga kergesti saavutatavad eesmärgid mõjuvad edasisele motivatsioonile halvasti. Ma mõtlesin pikalt, kui neid siia kirja panin ning praegu on mul jätkuvalt kahtlused (eriti, mis puudutab Ferry kolmandat eesmärki). Samas - terve aasta on ees. Kindlasti tulevad mõned eesmärgid kiiremini kui plaanitud ja mõned aeglasemalt. Seega tuleb rohkem töötada nende kallal, mis on raskemini saavutatavad - või vähemalt tunduvad seda esialgu.
Mulle kõige suuremat tööd pakub sel aastal ilmselt Ferry võitja-klassiks valmistamine (ning selle käigus tekkinud probleemide lahendamine), võistlema hakkamine ja I järgu püüdmine. Jazzi pärast ma eriti millegi pärast ei muretse - ALG klassi ja A0 tunduvad nii lihtsad! Aga kõik ei peagi keeruline olema! Ja alati on ka võimalus "üle areneda" ehk saavutada rohkem kui algselt oli ette nähtud..!

Üldine:
eesmärk 1 - korrastada blogi (postituste teemade/siltide ümbersõnastus ja läbi vaatamine, kujunduse muudatus, teine font jne)

eesmärk 2 - osaleda seminaridel ja koolitustel enda täiendamiseks

eesmärk 3 - filmida rohkem trenne ja võistlusi

Ferry:
eesmärk 1 - saada 2 viimast vaja minevat I järku AVA-klassis, et minna medaliga üle VÕITJA-klassi (plaan: soovitavalt TAKO Talvekarika 3 etappi jooksul/jaanuar-veebruar-märts)

eesmärk 2 - treeningud võitja-klassiks
(plaan: aprill-mai on veel treeningud ja ettevalmistusperiood, juunis alustada juba võimalusel mitteametlikel võistlustel proovi tegemisega)

eesmärk 3 - saada ametlikult üks I järk võitja klassis
(plaan: juuni-juuli võistelda mitteametlikult ning peale seda vaadata kui valmis on koer - vastavalt sellele minna võistlema kas augustis, septembris või oktoobris. See on meie aasta suurim eesmärk)

Jazz

eesmärk 1 - regulaarne treening nii agilitys kui ka sõnakuulelikkuses
(plaan: suvel võimalusel agility 2x nädalas, sõnakuulelikkus 1x nädalas)

eesmärk 2 - võistlema hakkamine agilitys
(plaan: mitte kiirustada, samas võiks olla reaalne saada koer valmis A0-klassis võistlemiseks hiljemalt augustis toimuva Luige RV võistluse ajaks - seal võiks olla meie debüüt)

eesmärk 3 - võistlema hakkamine sõnakuulelikkuses, ALG-klassis
(plaan: alles siis, kui koer on selleks valmis.)

Kommentaare ei ole: