neljapäev, 3. jaanuar 2013

Ferry SK trenn 03.01.13

Grupitrenn hallis.
Võistluseni on jäänud ainult 1 nädal - ja järjekordselt on mul kerge masendus, et kõik viimasel hetkel kiiva kiskumas on. Ferry on paksuks läinud, vale meeleolu hallis ainult süveneb, vaja oleks teha veel u. 10 trenni hallis (või vähemalt viimasel nädalal enne võistlust 2-3x)... Aega pole ja kõik on nii nagu ei tohiks olla..!
Tegime läbi palju-palju harjutusi, kuid tegelikult mida meile vaja oleks - keskendumist. Kui käia kuu aega järjest 3x nädalas trenne tegemas, siis esimesed 2 nädalat seisaksin ma terve tund aega lihtsalt ühe koha peal ja premeeriksin rahuliku kõrvalasendit. See võtaks talt ära selle mõtte, et hallis on koguaeg mingi mürgel. Aga paraku pole meil kuud, vaid nädal ja hallis 3x nädalas seismas käia ei ole ka võimalik. Kahjuks.
Meil on jäänud veel 1 trenn ja praegune seis on selline, et teda pole olnud võimalik viimased 2 trenni isegi rihma otsast vabaks lasta, kuna mingist ühisest tegevusest pole siis järgmisel sekundil enam jälgegi!
Ma ei hakka praegu välja tooma neid harjutusi, mis me hallis tegime - oli tehnilisi vigu, kuid peamine probleem on ikkagi meeleolu ja kontroll. Ferry on hakanud hallis haukuma tõket hüpates ja hantlit tuues ning vinguma kõrvalasendis, mida varem mitte kunagi ei esinenud! See näitabki, et tal on täiesti vale meeleolu ning selle raviks peaks lihtsalt palju-palju rohkem antud situatsioonis trenne tegema, kui me praegu oleme teinud.

Kommentaare ei ole: