laupäev, 3. märts 2012

SK trenn 02.03.12

Tavaline reedene grupitrenn, ainult et nüüdsest väljas, halli ees. Uisutamine on lisaboonusena :)))
Tegime kõrvalasendis keskendumist, esimest ideaalset sammu, kõrvalkõnnil peatuseid, liikumiselt seisma jäämist, kaugjuhtimist (istu-lama). Mõni paremini, mõni halvemini. Pärast hallis sees püsivusi - lamamine oli 3 min, premeerisin iga minut, saba käis ja vahtis aeg-ajalt ringi. Istumine vähemalt 4 minutit, agility rahvas õppis juba rada ja inimesed möödusid Ferryst väga lähedalt. Oleksin pidanud varem vabastama või vähemalt premeerimas käima, aga ma tahtsin ju häirijatega proovida ja kaua ja blablabla. Tulemuseks oli see, et Ferry läks teise koera juurde - tahaks endale peksa anda. Nii istumisel kui lamamisel eemaldusin 15 sammu.
Saime kätte ka oma SK töövihiku uue osa ning lisaks mõningaid asju treenerilt küsitud, nii et uuest nädalast muutuvad jälle mõned asjad treeningutes.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas õpetasid Ferry kõrval käima? ei oska seda õpetada.
Umbes kasvõi.

Kevin ütles ...

1. Ferry ei oska korralikult kõrval käia.
2. Ma pole piisavate kogemustega inimene, et teisi õpetama hakata, seda enam, et kõrvalkäik on üks raskemaid võtteid (peale püsivuse) SK ALG klassis. Lisaks oleks sellist asja interneti teel seletada suhteliselt keeruline. Pöördu mõne koertekoolitaja poole!