reede, 30. märts 2012

SK trenn 30.03.12

1. Püsilamamine - 6 minutit, premeerimine iga minut + raskete momentide eest (näiteks mõni teine koer tõusis püsti). Algul oli väga hea rahulik meeleolu, hiljem saba hakkas käima. Lamas ära, distants oli 5-10 sammu.
2. Kõrvalkõnd - ümberpöörete lihvimine jooksul (kiirus). Väga hea, ise tegin mõningaid vigu.
3. Asendite vahetus - AVA-klassi variant (istu-lama-istu-lama). Ferry kees totaalselt üle, oli hajevil, ignoreeris käskusid ja tegi muud jama.
3. Juurdetulek/püsivus istumisel - koeri kutsuti vaheldumisi. Ferry enamikel juhtudel püsis ilusti, aga juurdetulekute korral oli hämmingus, kuna oli veendunud, et tegu on püsimise treenimisega. Seega kiirus langes ja mõnel korral ta ignoreeris "siia" käsku. Hiljem sain ergutamisega mõlemad - nii kiiruse kui ka tähelepanelikuse - tagasi.
4. Liikumiselt lamama minek - teeb ikka läbi istumise, pean selle jaoks eraldi aja võtma ning teda käe liigutusega aitama.
5. Puuhantel - proovisime võõraid hantleid. Saime Svetalt uusi nippe tagasituleku kiiruse suurendamiseks ning hantli närimise kaotamiseks. Ostan lähiajal ka meile hantli ära - siis hakkab juba täiesti korralik SK harrastaja varustus kokku kogunema :))
6. Ruutu saatmine - 10-15-20 sammu. Võõrast värvi koonused, aga tegi sellegipoolest ideaalselt. Viimased 2 korda proovisin distantsilt 20 sammu nii, et ei pannud kausi sisse maiust - klikkisin, kiitsin ruudus olemise eest ning läksin kiiresti premeerima.
Tänase trenni elemendid pole kindlasti kõik õiges järjekorras välja toodud, aga vähemalt on nad kirjas koos värske mälupildiga mis täpselt toimus.

Kommentaare ei ole: