reede, 15. märts 2013

Ferry SK trenn 15.03.13

Pargis, häirijateks inimesed.
Alustasime puu ja metallhantli toomisest. Eesmärgiks mõlemas võttes tagasituleku kiirus ja puuhantli puhul ka kõrvalasendi võtmine ja hantli mitte närimine (rahulik hoidmine).
Metallhantli kiirus oli võrreldes Kadriorus tehtud esmakatsega aeglasem, puuhantliga võis üldiselt rahule jääda. Intensiivne närimine "tšš" käsu peale kadus koheselt.
Ferry oli trennis natuke hajevil, seega võis see kiiruse langus olla seotud ka häiritud olekuga. Järgmine kord proovime igatahes kergemas situatsioonis, tehes toomist ainsa võttena (et oleks maksimaalne motivatsioon).
Kõrvalkõnnil tegime kõrvale tulekuid erinevate nurkade alt, sirgeid normaalkõnnil, pöördeid vasakule/paremale kohapeal. Kuna Ferry oli häiritud ja kõige rohkem oli tal raskusi pööretega vasakule (vahtis just sel hetkel mujale ning seetõttu jäi ka viltu kõrvale), siis otsustasin neid esmalt paremaks saada. Kui tulid ilusad sooritused, jätkasime ülejäänud plaanitud osadega (normaalkõnd ja kõrvale tulekud). Algselt oli kavas teha ka kaugjuhtimist, aga otsustasin, et ei hakka seda isegi proovima, et võtet mitte ära rikkuda - parem lõpetada trenn edukalt, kuigi tehtud sai vähem asju.

Kommentaare ei ole: